İ5 650 ile GTX 1050 vs GTX 750 Ti

O işlemciyle özellikle battle royal oyunlarda darboğaz yiğeceksiniz hocam her ikisindede çok eski bir işlemci eğer değiştiririm derseniz işlemciyi üstünü almak daha mantıklı.

Bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz :) Bu arada anakartını da yazarsan ona göre işlemci tavsiyesi de verebiliriz. Son olarak eğer aliexpress'ten alacaksan GTX 750Tİ yerine 960 öneririm. Tabii kide darboğaz olacak ama en azından 100 tl verip daha uzun süreli bir ekran kartı alırsınız.

Anakartınız hakkında pek fazla bilgiye ulaşamadım, oldukça eski bir anakart sanırım.
İ5 750 işlemci kullandığınıza göre anakartınız 1156 pin destekliyor, bu pine uygun en iyi diyebileceğim işlemci Xeon X3470 dir, fakat bu işlemciyi genellikle overclock yapılarak kullanılıyor, sizin anakartınız overclock a ne derece izin verir onu bilmiyorum.

Anakartınız hakkında pek fazla bilgiye ulaşamadım, oldukça eski bir anakart sanırım.
İ5 750 işlemci kullandığınıza göre anakartınız 1156 pin destekliyor, bu pine uygun en iyi diyebileceğim işlemci Xeon X3470 dir, fakat bu işlemciyi genellikle overclock yapılarak kullanılıyor, sizin anakartınız overclock a ne derece izin verir onu bilmiyorum.
1050ti taksam şimdi sıkıntı yaratır mı ? League of Legends, Counter Strike oynuyorum genel olarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı