Ben NVIDIA almanızı öneririm, 2 GB veya 4 GB olması pek bir şey etkilemez bu kartlarda, AMD kartlarda zaman zaman sürücü sıkıntıları olabiliyor.
Bu da doğru şimdi sürücü sıkıntısı çok oluyor NVIDIA daha iyi GTX 750 Ti alın.
Ben NVIDIA almanızı öneririm, 2 GB veya 4 GB olması pek bir şey etkilemez bu kartlarda, AMD kartlarda zaman zaman sürücü sıkıntıları olabiliyor.
Şuan bakıyorum fiyatlara bütçem hangisine uyarsa onu alacağımBu da doğru şimdi sürücü sıkıntısı çok oluyor NVIDIA daha iyi GTX 750 Ti alın.
rx460 a yönelim ozamanRX460'ın 2-4GB'Lık Modelinden başka bir Ekran Kartı alarak 460'dan yüksek bir performans alacağınızı düşünmüyorum.
750 Tİ ile performans olarak neredeyse aynılar ve arada sürücü farkı var, 750 Tİ tercih etmesi daha mantıklı.RX460'ın 2-4GB'Lık Modelinden başka bir Ekran Kartı alarak 460'dan yüksek bir performans alacağınızı düşünmüyorum.
İlk olarak olabiliyor yazdım, ikinci olarak hala sürücü sıkıntılarına denk gelinebiliyor, daha geçen sene RX 580'li birkaç PC'de sürücü sıkıntılarına denk geldim, sanki gelip her kartın her sürücüsünü tek tek test ediyorsun.Sürücü sıkıntısı kartlar ilk çıktığında olur AMD'ye karşı şu bakış açınızı değiştirin artık!
İlk olarak olabiliyor yazdım, ikinci olarak hala sürücü sıkıntılarına denk gelinebiliyor, daha geçen sene RX 580'li birkaç PC'de sürücü sıkıntılarına denk geldim, sanki gelip her kartın her sürücüsünü tek tek test ediyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.