i5 650 K R7 240 ve 4 GB DDR 3 RAM oyun açmıyor

şahin yuşa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın markası HP Elite 7100 mt, 2.el aldım ekran kartı yoktu harici olarak AMD Radeon R7 240 2 GB 128 Bit ekran kartı taktım ama NFS Most Wanted, GTA San Andreas, Far Cry 1 bu oyunları açmıyor (among us hariç). Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımın markası HP Elite 7100 mt, 2.el aldım ekran kartı yoktu harici olarak AMD Radeon R7 240 2 GB 128 Bit ekran kartı taktım ama NFS Most Wanted, GTA San Andreas, Far Cry 1 bu oyunları açmıyor (among us hariç). Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

i5 6500K mı? Bir de ekran kartı driverin güncel mi?

D
Driver olmadından açmıyor. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı