i5 650 sistem GTA 5 açar mı?

fatih1125

Hectopat
Daha fazla  
Ben Recep ve Ali abinin kasım ayı önerisindeki giriş orta seviye oyun bilgisayarını almayı dusunuyordum. Babamın bir tanıdıgı gittigidiyor'dan bile sistem bulmuş 900 TL'ye.
İntel i5 650
Anakart sadece Dell yaziyor
RAM 4 GB DDR3 yaziyor. MHz falan belli degil(4 ilave ederiz diyor adam)
Ekran karti 2 GB 128 bit Geforce 640
500 GB harddisk yaziyor baska bir sey belli degil 900 TL resmen kazıklanacağız. Benim sistemim 1900 civari ama ne oldugu belli. Adamin daha anakart modeli bile belli degil. İslemci desen 2-3 senelik. Babama o daha ucuz geldigi icin ben sana 2000 TL'ye PC almam diyor. Bu adamin onerdigi sistemde GTA 5'i acar diyor. Nasil ikna edebilirim ya da ise yaramaz oldugunu kanitlayabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize bütçeniz varsa bütçe söyleyin. Kasa toplayalım İ5 650 çift çekirdekli bir işlemcidir ve gta v'de kasılma ihtimali var. O kasılmasa bile gt 640 kasılacaktır. En azından 1500tl bütçe ile gta v 'i ortalama ayarların biraz altında oynayacağınız bir sistem toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı