i5-650 sistem ile RX 6400 ITX uyumlu çalışır mı?

zazali

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i5 650 @3.20GHz
Anakart: Hewlett Packard 304bh.
Güç kaynağı: PS-4321-9HA output 320W.
12v çıkışları karışık yazıyor vmain vcpu gibi o yüzden emin olamadım.
Bu sistem RX6400 ITX tek fanlı kartı kaldırır mı? Genelde 750 Ti diyorlar maksimum çok eski kalıyor istemem aslında ama aynı sistemle GTX 1650 kullanan bile olduğunu duyuyorum darboğazsız. Ne yapmalıyım üstatlar? Tavsiyelerinizi rica edeceğim teşekkürler şimdiden.

Bu sistem RX6400 ITX tek fanlı kartı kaldırır mı? Genelde 750 Ti diyorlar maksimum çok eski kalıyor istemem aslında ama aynı sistemle GTX 1650 kullanan bile olduğunu duyuyorum darboğazsız. Ne yapmalıyım üstatlar? Tavsiyelerinizi rica edeceğim teşekkürler şimdiden.

Hocam işlemcin ofis tabanlı eğer bütçen var önce ikinci el bir işlemci al oyun odaklı kullanacaksan.

İmkansız hocam 1050 Ti zor besler o işlemci eğer ekran kartı değişecekseniz işlemci değişeceksiniz işlemci değişecekseniz anakartı değişeceksiniz PSU da değişmeli yani kasa komple değişmeli.

Bilgisayarımda harici bir ekran kartım yok takabileceğim bir kart yokmudur acaba başka bir bileşeni değiştirmeden zaten kasa eski masrafı haketmez oğlum 30 ar Dakika sınırla oyun oynayabilsin gittiği yere kadar gitsin?

Bilgisayarımda harici bir ekran kartım yok takabileceğim bir kart yok mudur acaba başka bir bileşeni değiştirmeden zaten kasa eski masrafı hak etmez oğlum 30'ar dakika sınırla oyun oynayabilsin gittiği yere kadar gitsin?

Maalesef hocam ofis tabanlı olmasa olur ama oğlunuza eğer 5-6k civarında bir bütçe çıkarsanız sarı siteden birkaç ikinci el sistem atabilirim. İdarelik götürecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı