Takla Life
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Dün dedemin USB'sine bir şey attım. Ancak virüs programım birçok trojen virüsü buldu. Onları temizle dedim ama içime bir kurt düştü. Akşama kadar bilgisayarda takıldım. Gece 1 oldu saat. Kapattım bilgisayarı ama kapanmadı. Kapatılıyor ekranında kaldı. (Win 7 Home Premium) Sonra geri açtım Windows başlatılıyorda kaldı. Sonra düğmeden kapadım. Yine açtığımda iki seçenek geldi.
-Windows'u normal olarak başlat.
-Windows'u onar.
Bende onara bastım çünkü öbür türlü açılmıyordu. Bilgisayar açıldı. Yeniden başlat yaptım bu sefer de DİSK OKUMA HATASI CTRL+ALT+DELETE yeniden başlat çıktı. Öyle başlattım. Yine oldu. Yine başlattım. Açıldı. Ama şuan CS:GO'da oyuncular 1 saniyeliğine kalıp sonra devam ediyor. Ve tarayıcı da yavaş çalışıyor. Sosyale resim yükleye basıyorum hiç olmazken bekliyor mavi yuvarlak dönüyor. Eğer format atmam gerekli ise atabilirim. Kurtaracağım önemli birşeyim yok. Yazı biraz uzun oldu ancak yardımlarınızı bekliyorum. :/
-Windows'u normal olarak başlat.
-Windows'u onar.
Bende onara bastım çünkü öbür türlü açılmıyordu. Bilgisayar açıldı. Yeniden başlat yaptım bu sefer de DİSK OKUMA HATASI CTRL+ALT+DELETE yeniden başlat çıktı. Öyle başlattım. Yine oldu. Yine başlattım. Açıldı. Ama şuan CS:GO'da oyuncular 1 saniyeliğine kalıp sonra devam ediyor. Ve tarayıcı da yavaş çalışıyor. Sosyale resim yükleye basıyorum hiç olmazken bekliyor mavi yuvarlak dönüyor. Eğer format atmam gerekli ise atabilirim. Kurtaracağım önemli birşeyim yok. Yazı biraz uzun oldu ancak yardımlarınızı bekliyorum. :/