Yanlış hatırlamıyorsam 10.1 geriye dönük şekilde açıyor HD 6850 gibi kartlar da.Ekran kartı yoksa oyun açılmaz direkt, DirectX 11 istiyor oyun.
Açılsa bile maksimum vereceği 20 FPS bunun.
Kasanın kapağını açman gerek onun için.psuya nasıl bakcam bilgisayardan pek anlamıyorum
bana örnek uyguna bi tane link atarmısn
bütçen ne kadarpsuya nasıl bakcam bilgisayardan pek anlamıyorum
bana örnek uyguna bi tane link atarmısn
bütçem pek yok 500 400 arasıbütçen ne kadar
kaç fps alırımYanlış hatırlamıyorsam 10.1 geriye dönük şekilde açıyor HD 6850 gibi kartlar da.
Bunları alabilirsin. 300w civarı bir psun olsa bile 6pin molex dönüştürücü ile kullanırsın sorun yaşamadan. İşlemcin çok iyi olmasa da idare eder ilerde xeon 3440 veya 3430 ile değiştirirsin. İlk aşama için de 6 GB ram yetecektir arkada uygulama açık olmadığı sürece.
Kasanın kapağını açman gerek onun için.
bunla kaç fps alırımŞuna da bakabilirsin bu da bir üst modeli.
Tahminimce 60 70 alırsın sorun yaşamadan.kaç fps alırım
bunla kaç fps alırım
valorant bildiğim kadarıyla dx12 istiyordu bu ekran kartı öyle miTahminimce 60 70 alırsın sorun yaşamadan.
dx11 istiyor bu kartta dx11. Youtube'dan bakarsan oynattığını görürsünüz zaten. Ek olarak düşük ayarlarda gta 5 falan da oynayabilirsiniz.valorant bildiğim kadarıyla dx12 istiyordu bu ekran kartı öyle mi
Valorant bildiğim kadarıyla DX12 istiyordu bu ekran kartı öyle mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.