i5-650 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Hocam çok akıcı oynayacağınız sanmıyorum ayarlari düşürüp girmeyi deneyin. Valorant garip bir oyun benim A6 APU'da 20 FPS veriyordu ayar yapmadan. Ayar yaptım 40-50 civarı oldu ama bir garip yani. (O sistemle GTA 5 düşük ayarlarda oynadım 40FPS dropsuz düşün.)
Indirin deneyin kasarsa beni etiketleyin FPS artırmaya çalışalım.

Hocam çok akıcı oynayacağınız sanmıyorum ayarlari düşürüp girmeyi deneyin. Valorant garip bir oyun benim A6 APU'da 20 FPS veriyordu ayar yapmadan. Ayar yaptım 40-50 civarı oldu ama bir garip yani. (o sistemle GTA 5 düşük ayarlarda oynadım 40FPS dropsuz düşün.)
Indirin deneyin kasarsa beni etiketleyin FPS artırmaya çalışalım.

Benim elimde kasa ve SSD var şu an 800 TL bütçem ile 2. elden bir bilgisayar alacağım arkadaşım için onun için deneyemiyorum.

Tahmin edeyim markası Turbox veya Izoly kesinlikle uzak durun bütçeniz nedir daha iyi bir sistem önerebiliriz.

800 TL bütçem var 2. el bir mahalle bilgisayarcısından alacağım bize anakart markasına ECS H55 dedi ama fotoğraflarda anakart Turbox H55 şu an elimde E7500 sistem var.

Sakin alma hocam ben senin şu an elindedir diye yorum yaptım. Bu sistem şu an ölü maalesef biraz daha para biriktir.
Tamamdır teşekkür ederim

En Low ayarlar 720p 20 FPS. Valorant gerçekten bozuk imzamda ki sistem ile en Low ayarlar 900p de 110 120 FPS alıyorum. Bazen 70'e düşüyor.

Teşekkürler hocam.

Sakin alma hocam ben senin şu an elindedir diye yorum yaptım. Bu sistem şu an ölü maalesef biraz daha para biriktir.

Adam i5 650 Sıfır diyor 😂

800 TL bütçem var 2. el bir mahalle bilgisayarcısından alacağım bize anakart markasına ECS H55 dedi ama fotoğraflarda anakart Turbox H55 şu an elimde E7500 sistem var.

Tamamdır teşekkür ederim.

Teşekkürler hocam.

Hocam bütçeni biraz daha arttırırsan ikinci ele idare bir sistem olabilir.

Tamamdır teşekkür ederim.

Teşekkürler hocam.

Adam i5 650 Sıfır diyor 😂

i5 650 i5 1.nesil hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı