i5 650 sistem ve GTX 1050 uyumu

Eren Kurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 1050 almayı düşünüyorum da bilgisayar özelliklerim kaldırır mı onu soracaktım. Yardımcı olursanız sevinirim. PC:
  • ECS H55H-CM ANAKART
  • 8 GB RAM
  • i5 650 3.2 GHz
  • 300W PSU
  • Şu anki ekran kartım HD 6570 4 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin Darboğaz Yapabilir Ama GTX 1050 Alıp İlerde İşlemcinide Güncellersen Bir Sıkıntı Olmaz. GTX 1050 Alacaksanda PSU'da Değiştirmen Gerekecek 300W Yetmez.

Aynı işlemciye sahibim ve GTX 1050 Ti kullanıyorum. İleride işlemcimide yenilemeyi düşünüyorum. Aynı düşünceye sahipiseniz tavsiye ederim. Şimdiye kadar bir sorun çıkartmadı. Batman Arkham Knight ve Mafia 3 te sadece yer yer 35 FPS'ye kadar düştü o kadar. FPS takıntınız yoksa sorun yaratmaz.

300w kaliteli olsaydı yeterli olurdu, 80+Plus sertifikalı olsaydı yani. Eğer sertifikalı ise (sanmıyorum) sisteminden değiştirmen gereken bir şey yok bence, zaten 1050 dediğimiz kart PCIe'den çekiyor alıyor gücünü. 75W'lık karttan bahsediyoruz. :) İşlemcin darboğaz yapacaktır, yine de istediğin oyunu oynarsın sıkıntın olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı