i5 650 sistem yükseltme

Güntaç Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Mühendisi
1-İntel Core i5 650
2-RAM 2+2 1333 Mhz
3-Anakart Pegatron
4-Ekran Kartı Nvidia Gt 630
5-300 Watt Güç Kaynağı

RAM işini hallettim 4+4. Yaptım fakat ekran kartı sıkıntısı oluşmaya başladı. Aliexpressten tercih ettiğim ve incelediğim GTX 750 Ti bulunmakta.

Online Shop ASUS Video kart orijinal GTX 750Ti 2 GB 128Bit GDDR5 grafik kartları nVIDIA Geforce GTX750Ti için kullanılan VGA kartları Hdmi dvi üzerinde satış | Aliexpress Mobile

Veya GTX 1050:

GALAX GTX 1050 OC PCIe 2GB GDDR5 Ekran Kartı

Ben bilgisayarımda gönül rahatlığıyla oynayabileceğim bir şey istiorum bilgisayar toplayacağım fakat hepimiz doları görüyoruz malum böyle idare edeyim. Buraya kadar geldik.

Şimdi asıl konu bunlar sistemde darboğaz yapar mı sistemi yorar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın ile uyumlu ve elindeki işlemciden kat kat daha güçlü olan işlemciler çok ucuz. Önce işlemciyi değiştir. i7 860, 870, 875K, 880 falan bunlardan birini al. Ekran kartınında da artık bütçenin yettiğini alırsın.

hocam kusura bakmayin ama bu sisteme yatirim yapmak cidden sacmalik olur. Elimde i5 4460 li ve r7 370 li sistem var yukseltme yapmayi dusunuyordum fakat teknoloji aldi basini gitti hic bulasmayin yukseltmeye ve para biriktirin derim.

hocam kusura bakmayin ama bu sisteme yatirim yapmak cidden sacmalik olur. Elimde i5 4460 li ve r7 370 li sistem var yukseltme yapmayi dusunuyordum fakat teknoloji aldi basini gitti hic bulasmayin yukseltmeye ve para biriktirin derim.
Tamam dostum ama toplayacağın bilgisayar daha yüksek fiyata en azından şimdilik oyynlarını oynayıp keyf çıkarana kadar yeni bir sistem parası birikmiş olacak zaten oyunların oynama zamanı geçtiği zaman tadı olmuyor ileride çıkacak oyunlarıda oybamalı tabide şimdi bunları keyf çıkarmak laxım güzel oyunlar

i5 650 sisteme sahiptim sizin gibi. Ufak tefek upgrade yaparak kullanabilirsiniz aslında. Önce aliexpress üzerinden x3440 alın 120 tl civarında olması lazım. Ben aldığımda 70 Tl'ydi. İşlemciniz geldikten sonra takıp deneyin. Eğer anakartınız çalıştırırsa yanına bitane GTX 1050 Ti alabilirsiniz. Benim anakart HP MS-7613'dü H57 çipset buna taktım çalıştı işlemci. Sonrasında para biriktirim son seri bir işlemci anakart vs toplarsınız ekran kartının ömrü olacağı için alıp onuda yeni sisteminize takıp tekrar çok daha üst seviye ekran kartı para biriktirmeye başlarsınız. Yapabileceğiniz en mantıklı yükseltme bu olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı