I5 650 Sistem Yükseltme

Makaleler
1
Merhabalar arkadaşlar elimde DH55HC 1156 pinli bir anakart var ve bu anakartla araştırdığım kadarıyla overclock yapılabiliyormuş. I5 650 işlemcimi satıyorum onun yerine X3440 takmayı düşünüyorum sonra üstüne de soğutucu olarak kule tipi bir şeyler düşünüyorum. Ekran kartı olarak GTX 960'a karar vermiştim fakat RX 470'i fark edince RX 470'i tercih ettim PSU olarak da elimde 500W Thermaltake marka bir PSU var, sizce bu sistem ne kadar mantıklıdır? Elimde sadece X3440, RX 470 ve kule tipi bir soğutucu eksik, bu sistemi toplasam iyi performans alabilir miyim yoksa bu fiyata daha iyi performans verecek donanımlar var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sahip olduğun anakartla x3440 testlerine ve o.c. videolarına bak. İleriye yönelik bir upgrade olmaz ancak 2 3 yılını rahat bir şekilde kurtarabilirsin. 500w psu yeterli olacaktır ancak 2. el temiz bir rx470 bulman zor. Acil bir durumun yoksa bu tür eski sistemleri toplamanı önermem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı