i5 650 sistemde PES 2021 kasıyor

Koulibaly

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımın özellikleri:
i5 650 CPU.
1050 Ti.
8 GB RAM.

PES'i ilk indirdiğimde yüksek ayarlarda yağ gibi oynuyordum. Sonrasında kasmalar başladı. 1 2 ay önce kasmalar kesildi, yine yağ gibiydi, şimdi yine kasma oluyor. Nedeni nedir acaba? İşlemcim kötü ama PES'in kasacağı kadar olmasa gerek.

Hayır hocam oyundayken MSI Afterburner ile kullanım, sıcaklık vb. değerleri bizimle paylaşınız.
CPU
Hocam o sistem hem ısınıyordur hem de %40 üstünde darboğaz yapıyordur. Bunlardan dolayı kasmalar olacaktır ayrıca o işlemci PES 2021 kaldırmak için bence güçlü değil tam bilmiyorum YouTube'dan testlerine ulaşabilirsiniz.
Kankam oyundayken cpu 20 30 arasında ekran kartı da o civarlar da kasayı ellediğimde çokta ısınmıyor kesinlikle.
Hocam o sistem hem ısınıyordur hem de %40 üstünde darboğaz yapıyordur. Bunlardan dolayı kasmalar olacaktır ayrıca o işlemci PES 2021 kaldırmak için bence güçlü değil tam bilmiyorum YouTube'dan testlerine ulaşabilirsiniz.

Hocam grafikleri yükseltmeniz darboğazı azaltır fakat eski işlemci olduğundan da kasmalar oluşabilir biraz değişik bir olay olacak, grafikleri düşürüp test edin eğer kasma varsa yükseltin fulleyin öyle deneyin hala varsa tek çare işlemci.
Öyle olsa neden ilkte kasmalar vb olmadı sonradan oldu,anlamış değilim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 550 ile 35 FPS oynanıyor CPU kullanımı 100'e yakın. Darboğaz mevcut. Grafik düşürülebilir. Ama arkadaş eskiden akıcı oynadığını belirtmiş.

Hocam grafikleri yükseltmeniz darboğazı azaltır fakat eski işlemci olduğundan da kasmalar oluşabilir biraz değişik bir olay olacak, grafikleri düşürüp test edin eğer kasma varsa yükseltin fulleyin öyle deneyin hala varsa tek çare işlemci.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX 550 ile 35 FPS oynanıyor CPU kullanımı 100'e yakın. Darboğaz mevcut. Grafik düşürülebilir. Ama arkadaş eskiden akıcı oynadığını belirtmiş.

Hocam sonuç düşük işlemci, darboğaz ve ısınma sorunudur bundan başka çözüm yoktur diye düşünüyorum. Oyun crack mı?

Oyunum crack değil, ayrıca sorunun işlemci olduğunu biliyorum ama neden ilklerde iyi olup sonra kötü olduğunu anlayamıyorum ondan sordum zaten.

Hocam bir tahmin yürüteceğim doğru olmayabilir sadece tahmin. Tahminimce ilk başlarda eğitim falan varsa girdiyseniz oyunun çoğu dosyası orada yoktur, sonra zaman geçtikden sonra oyuna girip maç attığınızda bir sürü şey olacağından dolayı FPS düşmesi olabilir bilmiyorum emin değilim fakat benim eski Laptop'umda öyleydi.

Ayrıca peste sabit fps olduğu için ya 30 ya 60 oluyor ve ordaki videoda kayıt da alıyor daha fazladır diye düşünüyorum

Hocam bir tahmin yürüteceğim doğru olmayabilir sadece tahmin. Tahminimce ilk başlarda eğitim falan varsa girdiyseniz oyunun çoğu dosyası orada yoktur, sonra zaman geçtikden sonra oyuna girip maç attığınızda bir sürü şey olacağından dolayı FPS düşmesi olabilir bilmiyorum emin değilim fakat benim eski Laptop'umda öyleydi.
Eğitim diye birşey yok Pes'te :d ve de oyuna ilk girdiğimde direk 20 30 maç attım 2 ay bu böyleydi 1 gün gibi kısa değil tam tamına 2 aydı yap gibiydi ayrıca yüksek ayarlarda.

Eğitim diye bir şey yok Pes'te :d ve de oyuna ilk girdiğimde direk 20 30 maç attım 2 ay bu böyleydi 1 gün gibi kısa değil tam tamına 2 aydı yap gibiydi ayrıca yüksek ayarlarda.

2 ay diyorsanız güncellemeler falan gelip geliştirmiş olabilirler hocam her şey olabilir, en iyisi alt sürümleri oynamak fakat onlarda sanırsam satılmıyordur, varsa da Key.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı