i5 650 islemci 4 +4 = 8 GB RAM 500 watt PSU ekran kartım GT 730. Az da olsa bir yükseltme yapmak istiyorum. GT 730 tam çalışmıyor artık.
Hocam işlemci değişin diyeceğim, kuvvetle muhtemel anakart değişikliği de lazım olacak. Anakart değişikliği desem PSU ve kasa değişikliği de lazım olabilir. Dolayısıyla tek çözüm yeni PC toplamak gibi duruyor.i5 650 islemci 4 +4 = 8 GB RAM 500 watt PSU ekran kartım GT 730. Az da olsa bir yükseltme yapmak istiyorum. GT 730 tam çalışmıyor artık.
Yani aslında sadece ekran kartı parasına araştırırsa 7 veya 8.nesil intel işlemcili ve üstünde ekran kartlı bir sistem alabilir. Bu aralar sürekli marketpileyste karşıma çıkıyor 8-9 bin lira arası. Ama arkadaşın bütçeyi bilemiyoruz tabi.GT1030 bakabilirsin eğer darboğaz olsun ama ileriye de azıcık yatırım istiyorsan GTX 1050 Ti - 1650 RX 550 560 falan bakabilirsin.
Yani aslında sadece ekran kartı parasına araştırırsa 7 veya 8.nesil Intel işlemcili ve üstünde ekran kartlı bir sistem alabilir. Bu aralar sürekli marketpileyste karşıma çıkıyor 8-9 bin lira arası. Ama arkadaşın bütçeyi bilemiyoruz tabii.
2-3 bine değil. Orada 8-9 bin lira civarlarına demişim. O kadar eski sisteme ekran kartı alacağına bu fiyata kasa da var demişim.2-3 bin e mi 7-8. nesil + GPU'lu sistem alacak? İmkansızdan biraz daha zor.
i5 650 islemci 4 +4 = 8 GB RAM 500 watt PSU ekran kartım GT 730. az da olsa bir yükseltme yapmak istiyorum. GT 730 tam çalışmıyor artık.
2-3 bin e mi 7-8. nesil + GPU'lu sistem alacak? İmkansızdan biraz daha zor.
GT1030 bakabilirsin eğer darboğaz olsun ama ileriye de azıcık yatırım istiyorsan GTX 1050 Ti - 1650 RX 550 560 falan bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.