i5 650 Sisteme GPU önerisi

GastBear

Decapat
Arkadaşlar, sipariş ettiğim bu kasaya ekran kartı alacağım. AMD R7 240, AMD Radeon 7750, GTX 710 gibi ekran kartları buldum bütçeme uygun. Ama uyumluluk olayını duyduğumdan beri tırsmadım değil. Keşke hemen sipariş etmeseydim diye düşündüm. Şimdi bana bunlar uyuyor mu söyler misiniz? Veya uyumlulardan örnek atabilir misiniz? 400'ü geçsin istemiyorum fiyat. Warband'ı High çalıştırmasını istiyordum. 🙁

O ekran kartları ile high ayarda oynamayı falan beklemeyin. Performansları oldukça yetersiz kartlar.

İşlemciniz de 1. nesil ve günümüz için çok kötü. Tavsiyem 2. elden GTX 750Ti alıp geçmeniz, daha üstü darboğaza sebep olur.

O ekran kartları ile High ayarda oynamayı falan beklemeyin. Performansları oldukça yetersiz kartlar.

İşlemciniz de 1. nesil ve günümüz için çok kötü. Tavsiyem 2. elden GTX 750 Ti alıp geçmeniz, daha üstü darboğaza sebep olur.

Yalnız Mount and Blade Warband'ı internetten High çalıştırıyor diye gördüm. Zaten gözüm kaliteli yüksek oyunlarda da değil eğer AMD 7750 gibi araştırdığım ekran kartını takarsam. Dediğiniz ekran kartı bütçemi aşıyor. 400 TL'i geçmemesi lazımdı. Ve sadece sorum anakartıma bu ekran kartını takıp takamadığımı bilmek için size sormaktı. Yorumunuz için teşekkürler.
Bende GTX 750 Ti derim. İleri de işlemcinizi bir Xeon işlemciyle değiştirebilirsiniz.

Merhaba, ilk öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için fakat dediğiniz bütçemi aşıyor. 750 en az liralık bir ekran kartı bu. Ben ise 400 en fazla liralık istemiştim. Ayrıca sorduğum soru aslında ilk önce AMD 7750'nin mesela sipariş ettiğim kasaya takabilip takamadığımdı. İyi günler dilerim 😁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı