i5 6500 CPU sıcaklığı 100 derece

DievasN

Centipat
6 aylık askerlik sürecinden sonra evime geldim CoD MW2 Warzone'u indirdim yükledim tüm Driver'larımı güncelledim bilgisayarımı resetledim ve oyuna girdim. Hemen hemen 1 saat oynadıktan sonra oyundan çıkış yaptım. Windows10 güncellemesi geldiğini gördüm ve güncellemeleri indirip yükledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Daha sonrasında oyuna tekrar giriş yaptım 20 dakikalık bir oyundan sonra bilgisayar kendini resetledi. HWMonitor'u indirdim ve sıcaklık değerlerine baktığımda CPU'nun 100 derecelere çıktığını gördüm. Thermal macunu değiştirdim Intel stock Fan'ın vida klipslerinden ikisinin kırık olduğunu gördüm gidip kingcooler diye bir markanın soğutucusunu alıp thermal macunu tekrar sıfırlayıp denedim. Fakat sorun hala devam ediyor. En ufak bir zorlanmada ısı 100 dereceyi buluyor. Stress testinde tüm bileşenleri %100 calıştırdığımda 3. dakikadan sonra bilgisayar kendine reset atıyor.
Kasanın orijinal stock fanları 5 adet 2 tanesi egzoz - arka ve üst-

İşlemci: Intel i5 6600.
Anakart: MSI ASUS Z170-A Intel Z170 soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1.
Ekran kartı: MSI GTX 960.
PSU: Corsair vs550.
Kasa: Zalman Z11

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı