i5-6500 düşük Passmark skoru

blackripper

Kilopat
İkinci el aldığım sistemde Passmark'ta 6770 puan alıyor işlemcim. Average puanı olarak 7286 görünüyor. Windows 10 format attıktan sonra denedim, işlemcinin performansını ne etkiliyor, sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
O testler muhtemelen Meltdown yaması öncesi yapıldığı için ortalama yüksek tutulmuş.

Windows 10 gibi güncel bir Windows'a geçince, işletim sistemi yamaları otomatik yaptığı için performansınız düşmüş.

Olağan bir durum. Tedirgin olmanıza gerek yok. Tüm dünya yaşadı bu problemi.

Anakartın BIOS güncellemesini yaptınız mı?

Bios şimdi güncelledim 7500 küsür puan aldım ikinci elin ikinci eli sistem aldım tüm kontrollerini yapıyorum bir ay sürem var sorunum çözüldü lakin diğer açtığım konuda asus strix R9 390 8gb tam yükte 93 dereceyi görüyor boşta 48 derece felan işlemcide boştayken 45 derece kasa içi tozlu biraz zalman z3 plus kasa pek anlamıyorum parçaları temizlemekten zarar görmesin sistem diye birşey yapmadım bilgisayarcıya termal macun yeniletcem bakalım düzelicek mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı