İ5 6500, GTX 1060 Sistem

I5 6400 aldım 100 tl daha koyup i5 6500 almadığıma pişmanım oyunlarda kullanım %100 oluyor ve günlük kullanımda da yavaş bir işlemci
Ya çok özür dileyerek buraya bişey yazmak zorundayım yeni üye olduğum için yeni konu. Nasıl açılıyor bilemedim cevap yazarak yazmak istedim. Benim monster Abra A5V5.2 pc var garantiye yollamıştım fan değişikliği için geldiğinde performans testi yapmışlardı ama anlamadığım için iyi mi kötü mü bilemedim siz bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam neden beğenmediniz mi rx 480 i

bir de nereden toplayacaksınız vatandan mı farklı bir yerden mi, teşekkürler şimdiden.

Beğenmeme değil aslında. Performansları arasında uçurum olmayan kartlar ikisi de. Hoşuma gideni alıyoruk sadece Vatan-Sinerji karışık topladım sistemimi. İyi akşamlar.

Bana sorarsanız gayet iyi test sonuçlarınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 6500 işlemcinin, şuan piyasada olan en güçlü ekran kartı dahil darboğaz olacağı bir kart yoktur.
Evet darboğaz olmaz ama GTX 1080 alıp 50-60 FPS oynarsın ve işlemci can çekişir. Üst seviye ekran kartlarına i7 alacaksın rahat rahat oynamak istiyorsan.

RX 480 ve AOC G2260VWQ6 alabilirsiniz. Hem 75 Hz özelliğinden hem de Free Sync'den yararlanırsınız..
monitör güzelmiş hocam, ben daha almadım ama arkadaşla aynı monitörü alacaktım kararsız kalmıştım. arkadaşa bende rx 480 önerdim pişman olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…