i5 6500 - GTX 1070 sistem yükseltme

Farklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Sorununuz darboğaz. Ben İ5 6400 ile GTX 1050 Ti kullanıyorum. Pubg tarzı oyunlarda en yeni driver ile darboğaz yaşıyorum. Driver'ı 391.35 yapmak FPS droplarının epey önüne geçiyor. Şimdilik eski drivera geçmeyi deneyebilirsiniz. Yükseltme için bütçeniz nedir? Sistemin güç kaynağı nedir?

Sorununuz darboğaz. Ben i5 6400 ile GTX 1050 Ti kullanıyorum. PUBG tarzı oyunlarda en yeni driver ile darboğaz yaşıyorum. Driver'ı 391.35 yapmak FPS droplarının epey önüne geçiyor. Şimdilik eski drivera geçmeyi deneyebilirsiniz. Yükseltme için bütçeniz nedir? Sistemin güç kaynağı nedir?

Güç kaynağım Aerocool 600W 80+ Bronze KCAS Plus. Bütçem 2000-2500TL.

2562 TL tutuyor. Güç kaynağınız yeterli olur.

2562 TL tutuyor. Güç kaynağınız yeterli olur.

Çok teşekkürler yorumunuz için bende böyle bir yükseltme düşünmüştüm. B460M-A PRO ile B460M PRO arasında ne fark var acaba?

B460M-A PRO ile B460M PRO arasında ne fark var acaba?
A ibaresi olmayan B460M Pro modelinde ARGB ve RGB kontrolcüsü var. Benim bildiğim tek fark bu. Benim paylaştığım model yakın fiyata çok daha iyi. Benim attığım modelde 2 adet M2 SSD ve 4 adet RAM yeri var. Sonunda VDH olmayan modellerde 2 adet RAM ve 1 adet M2 SSD yeri var.

A ibaresi olmayan B460M PRO modelinde ARGB kontrolcüsü var. Benim bildiğim tek fark bu. Benim paylaştığım model yakın fiyata çok daha iyi. Benim attığım modelde 2 adet M.2 SSD ve 4 adet RAM yeri var. Sonunda VDH olmayan modellerde 2 adet RAM ve 1 adet M.2 SSD yeri var.

Çok teşekkürler seçimimi buna göre yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı