I5-6500 - R9 380 OS X Kurulur mu ?

SchmeireZZ

Kilopat
Yer
Kırşehir/Merkez
Daha fazla  
Merhaba ben yeni bir sistem topluyorum. Daha önceden sistemlere Mac OS X kurulduğunu bilmiyordum. Technopat'ta gördüm ilgimi çekti bir sorayım dedim.
Sistemim:
Intel Core I5-6500 işlemci
MSİ B150M Bazooka DDR4 2133 Mhz Anakart
MSİ R9 380 Gaming 4 gb Ekran Kartı

Hem Mac OS X hemde Windows 10 kurulur mu?
İkisini beraber kullanabilir miyim ?
Teşekkürler

El Capitan kurabilirsin ancak R9 380 ile sorun yaşama ihtimalin var. OS X bu kartı yerleşik olarak tanımıyor. Her ne kadar çözüm olarak BIOS içinden öncelikli Grafik= IGPU, Ekran ise R9380 bağlı olmak sureti ile çalıştırabildiğini soyleyenler varsa da bunu kurulum yapamaya karar verirsen senin test etmen gerekecek. Son olarak Win + OS X Dual olarak kullanabilirsin.

El Capitan kurabilirsin ancak R9 380 ile sorun yaşama ihtimalin var. OS X bu kartı yerleşik olarak tanımıyor. Her ne kadar çözüm olarak BIOS içinden öncelikli Grafik= IGPU, Ekran ise R9380 bağlı olmak sureti ile çalıştırabildiğini soyleyenler varsa da bunu kurulum yapamaya karar verirsen senin test etmen gerekecek. Son olarak Win + OS X Dual olarak kullanabilirsin.
Mac os x'i işlemcinin grafik arabirimi olan HD 530 ile kullansam Windows'u R9 380 ile kullansam olur mu? Zaten amacım mac os da günlük işler internette gezinme gibi şeylerde kullanacağım. Windows'u ise oyun oynamak için kullanacağım. Bilgisayar toplandıktan ve R9 380'i kendim test ettikten sonra dualboot kurulumda bana yardımcı olur musunuz ? Açık konuşmak gerekirse Windows tek başına yeterli bi işletim sistemi ama mac os çok havalı duruyor bu yüzden yüklemek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı