i5 6500 R9 380 sistem Valorant ve CS'de 90 FPS'e düşüyor

Falcon48

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, lisede topladığım kasaya dönüş yaptım. Laptopum arızalandı, sistemi en altta listeledim.

CS ve Valorant gibi oyunlarda deneyebildim şimdilik ve bu oyunlarda gayet yüksek FPS veriyor. 300 bile görüyor. Fakat en ufak aksiyon anında düşüyor tabii düşmesi normal ama 100-90'a kadar düştüğü oluyor. Ufak kasmalar da yapıyor sistem. Hangi komponentten olabilir, yetersiz kalan komponent nelerdir? Söylerseniz yükseltmeyi düşünüyorum.

Not: İşlemci ve anakartıma 1650 TL teklif edenler oldu, satıp i3 10100F + H410 gibi bir satın alım yapmak mantıklı mı sizce?

• Sapphire R9 380.
  • Intel i5 6500.
  • 8 GB RAM.
  • MSI H110M Pro-VD anakart.
  • 1 TB hard disk.​

ssd değiştirdim hocam yarın gelicek duruma göre ekleme yapıcam. İşlemci anakartı 1650 tlye satmak mantıklı mı sizce
Bios,Driver Güncelliğini Kontrol Edebilirsiniz,ayrıca msi afterburnerden yük kontrolu yapabilirsiniz.

Bios güncelliğinin ne olduğunu bilmiyorum açabilir misiniz hocam biraz yük kontrolünü de kısaca anlatırsanız çok sevinirim :)
İşlemci Ekran Kartı % kaç kullanılıyor anlık yükseliyormu bakacaksınız,anakartınızın yazılımı güncelmi değilmi bakacaksınız youtubeden bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı