i5-6500 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan hreft
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.318

hreft

Picopat
Daha fazla  
  • İşlemci: i5 6500 (2. el 1000 TL)
  • Anakart: MSI H310M Pro-VDH Plus LGA 1151 (sıfır 439 TL)
  • Ekran kartı: MSI RX 460 2 GB 128 bit (2. el 1600 TL)
  • RAM: 2x8 GB Kingston HyperX Fury 2666 MHz (2. el 700 TL)
  • SSD: Gigabyte 240 GB (sıfır 358 TL)
  • Kasa: Dark Diamond Pro (sıfır 528 TL)
  • PSU: FSP Hydro K 500W (sıfır 600 TL)
  • Monitör: LG 144 Hz 1 ms (2. el 1500 TL)

Toplam 6725 TL yapıyor. Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o paraya güzel bir APU sistem toplayıp ilerleyen zamanda güzel bir ekran kartı almanızı öneririm, bu sistem eğer amacınız oyun oynamak üzerine ise sizi pek tatmin edeceğini sanmıyorum fakat gündelik işler için alıyorsanız sizi gayet güzel tatmin edecektir yani evet alınır.

Ayrıca ikinci el ekran kartı alırken çok dikkatli olun, kimseye önermiyorum ikinci el ekran kartı almasını genelde arızalı (tamir görmüş) veya çok yıpranmış oluyor. Dikkatli olmanızda fayda var.

Hocam o paraya güzel bir APU sistem toplayıp ilerleyen zamanda güzel bir ekran kartı almanızı öneririm, bu sistem eğer amacınız oyun oynamak üzerine ise sizi pek tatmin edeceğini sanmıyorum fakat gündelik işler için alıyorsanız sizi gayet güzel tatmin edecektir yani evet alınır.

Ayrıca ikinci el ekran kartı alırken çok dikkatli olun, kimseye önermiyorum ikinci el ekran kartı almasını genelde arızalı (tamir görmüş) veya çok yıpranmış oluyor. Dikkatli olmanızda fayda var.

Hocam sadece FPS oyunları oynayacağım AAA oyunlarla aram yok.
RX 470 olsaydı belki fakat o sistem ederi Max 4500-5000 TL.

Sadece sistem zaten 5225 TL monitörle birlikte o fiyata geliyor bazı parçalar sıfır olduğu için bence pek de pahalı değil gibi.

Hocam sadece FPS oyunları oynayacağım AAA oyunlarla aram yok.

Sadece sistem zaten 5225 TL monitörle birlikte o fiyata geliyor bazı parçalar sıfır olduğu için bence pek de pahalı değil gibi.

Sıfır olsun olmasın ölü soket ve ekran kartına 6 bin verilmez hiçbir türlü. APU sistem kurarım daha mantıklı.

APU performansı daha mı iyi olur diyorsunuz ama sonradan ekran kartı ekleyemem.

Alıp bir daha kart eklemem diyorsanız 2.el almanız gerek performans için aynı fiyatlara GTX 970 falan sistem kovalayın RX 460 biraz düşük kalıyor o paraya ben toplarım diyorsanız ben size parça önerisi yaparım.

Alıp bir daha kart eklemem diyorsanız 2.el almanız gerek performans için aynı fiyatlara GTX 970 falan sistem kovalayın RX 460 biraz düşük kalıyor o paraya ben toplarım diyorsanız ben size parça önerisi yaparım.

Önerinizi bekliyorum 7000 civarına monitör dahil. Daha fazla da olabilir bütçe sıkıntı değil FPS oyunlarında 144 FPS alabileyim yeterli. 7-7.5 bini aşmazsa iyi olur ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı