i5 6500 Sistem CPU Kullanım Sorunu

beynixd

Centipat
Merhaba sistemim boşta olmasına rağmen işlemciyi %20 ve üstünde görüyorum. Gerekli Driver'ları yüklememe rağmen hala düzelme yok. Sorunumu nasıl çözebilirim?
Ekran kartı: RX 480.
İşlemci: i5 6500.

Abidik gubidik Windows şeyleri işte. Sistem zorlandığında otomatik olarak kapanıyorlar diye biliyorum. Sorun olmuyorsa kurcalamaya gerek yok.
Maalesef sorun oluyor.Hafif oyunlarda bile %60'a kadar çıkıyor ve sürekli bi dalgalanma oluyor.
Not:Bilgisayarım eskiden 15-20 saniyede açılırken şuan 30 saniyeyi buluyor.

Son düzenleme:
i5 7500 ile şu an arka planda 3 opera sekmesi açık ve hala işlemci kullanım seviyesi %1-2 seviyesinde dolaşıyor. Size güncel sürücülerle beraber temiz Windows kurulumu yapmanızı tavsiye ederim, boşta %20 CPU kullanımı anormal gerçekten, büyük ihtimal 3. parti bir yazılım veya virüsün varlığı işlemciyi fazladan meşgul ediyor.

Evet şuan arkada 2 tane Metin2 açık CPU %80.Bilgisayarı formatladım ama yine aynı virüs olduğunu sanmıyorum.

7300 hq işlemcili laptopta (i5 6500'den az bir şey daha güçsüz) chromeda 19 sekme açık ve cpu kullanımı %3. Görev yöneticisinden cpu'yu nelerin kullandığına bakabilir misiniz?

Bakıyorum ama bi sonuç yok.Görev yöneticisini açtığım zaman %60'dan %20'ye doğru düşüyor.

Görev yöneticisinin ss'ini alıp atabilir misin buraya? İşlemciyi neler kullanıyor bir bakalım.

Kusura bakmayın yeni görmüşüm.Bunu ancak videoyla gösterebilirim çünkü kullanım %70 ten aşağıya doğru düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…