i5 6500 Sistem CPU Kullanım Sorunu

beynixd

Centipat
Merhaba sistemim boşta olmasına rağmen işlemciyi %20 ve üstünde görüyorum. Gerekli Driver'ları yüklememe rağmen hala düzelme yok. Sorunumu nasıl çözebilirim?
Ekran kartı: RX 480.
İşlemci: i5 6500.

Abidik gubidik Windows şeyleri işte. Sistem zorlandığında otomatik olarak kapanıyorlar diye biliyorum. Sorun olmuyorsa kurcalamaya gerek yok.
Maalesef sorun oluyor.Hafif oyunlarda bile %60'a kadar çıkıyor ve sürekli bi dalgalanma oluyor.
Not:Bilgisayarım eskiden 15-20 saniyede açılırken şuan 30 saniyeyi buluyor.

Son düzenleme:
i5 7500 ile şu an arka planda 3 opera sekmesi açık ve hala işlemci kullanım seviyesi %1-2 seviyesinde dolaşıyor. Size güncel sürücülerle beraber temiz Windows kurulumu yapmanızı tavsiye ederim, boşta %20 CPU kullanımı anormal gerçekten, büyük ihtimal 3. parti bir yazılım veya virüsün varlığı işlemciyi fazladan meşgul ediyor.

i5 7500 ile şu an arka planda 3 opera sekmesi açık ve hala işlemci kullanım seviyesi %1-2 seviyesinde dolaşıyor. Size güncel sürücülerle beraber temiz Windows kurulumu yapmanızı tavsiye ederim, boşta %20 CPU kullanımı anormal gerçekten, büyük ihtimal 3. parti bir yazılım veya virüsün varlığı işlemciyi fazladan meşgul ediyor.
Evet şuan arkada 2 tane Metin2 açık CPU %80.Bilgisayarı formatladım ama yine aynı virüs olduğunu sanmıyorum.

7300 hq işlemcili laptopta (i5 6500'den az bir şey daha güçsüz) chromeda 19 sekme açık ve cpu kullanımı %3. Görev yöneticisinden cpu'yu nelerin kullandığına bakabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı