i5 6500 sistem nasıldır?

sefayivli1071

Hectopat
Arkadaşlar bu bilgisayar 2. el fiyat olarak 3250 olarak belirlendi. Fiyat konusunda fikir verir misiniz?
Özellikler resimlerde ekli durumda.

Dosya Ekleri

• 30478bb30a5bae907c341b883f93b2df.jpeg
    30478bb30a5bae907c341b883f93b2df.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 81
  • d9dbc97c3b9f436881e71fa460ab8b13.jpeg
    d9dbc97c3b9f436881e71fa460ab8b13.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,7 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar bu bilgisayar 2. el fiyat olarak 3250 olarak belirlendi. Fiyat konusunda fikir verir misiniz?
Özellikler resimlerde ekli durumda.

Bütçen elverişli değilse çok iyi. Termal macun yenilenmiş. Bilgisayar temizlenmiş. Monitör dahil. Klavye mouse ve Wi-Fi anteni de var. Bu özelliklere bu dönemde 3250TL çok iyi bir fiyat. Kaçırma derim. Hele bu dönemde paranın önemli olduğu zamanda çok iyimiş. Sıfır gibi duruyor, tertemiz ürün. Ders için kullanılmış. Ekran kartı o zaman yeni gibidir şimdi. SSD'de takılsa tadından yenmez. GTA 5 tarzı oyunları da oynarsın.

Biraz uzun oldu ama canım anlatmak istedi ilginç bir şekilde

Bütçen elverişli değilse çok iyi. Termal macun yenilenmiş. Bilgisayar temizlenmiş. Monitör dahil. Klavye mouse ve Wi-Fi anteni de var. Bu özelliklere bu dönemde 3250TL çok iyi bir fiyat. Kaçırma derim. Hele bu dönemde paranın önemli olduğu zamanda çok iyi miş. Sıfır gibi duruyor, tertemiz ürün. Ders için kullanılmış. Ekran kartı o zaman yeni gibidir şimdi. SSD'de takılsa tadından yenmez. GTA 5 tarzı oyunları da oynarsın.

Biraz uzun oldu ama canım anlatmak istedi ilginç bir şekilde.

Kadeşim hani GT1030, RX550 liginde takılan GTX 750'den bahsediyoruz. Ammada övmüşsün. O paraya monitör dahil 2. elden APU toplasanız hem önü açık olur hem de ileride geliştirme seçeneği çok fazla olur. Bak GTX750'den bahsediyoruz bu kart sadece F/P anlamında iyi.

Kadeşim hani GT1030, RX550 liginde takılan GTX 750'den bahsediyoruz. Ammada övmüşsün. O paraya monitör dahil 2. elden APU toplasanız hem önü açık olur hem de ileride geliştirme seçeneği çok fazla olur. Bak GTX750'den bahsediyoruz bu kart F/P anlamında iyi.

İşlemci çok kötü değil. Yukarıda da yazdığım gibi kuzenim 1660S ile darboğaz olmadan kullanıyor. Bence alınabilir.

Kadeşim hani GT1030, RX550 liginde takılan GTX 750'den bahsediyoruz. Ammada övmüşsün. O paraya monitör dahil 2. elden APU toplasanız hem önü açık olur hem de ileride geliştirme seçeneği çok fazla olur. Bak GTX750'den bahsediyoruz bu kart sadece F/P anlamında iyi.

Sistem zaten F/P ama mesela Intel pentiumduda 50 kuruşa alsan yine F/P olur. Günümüz için konuşuyoruz. Ben olsaydım alırdım tarzında yorum yaptım. Adamın ne oynayacağınj ne yapacağını bilmiyorum. Kendi ihtiyaçlarımı karşılayan bir sistem. GTA 5 tarzı oynlarda dedim.

İlginç bir şekilde bugün uzun uzun yazıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı