i5 6500 Sistem ne kadar eder?

Hocam zaten piyasa çok kötü hiçbir sistem satılmıyor ki doğru düzgün. Trendyol PC lerini halen bu kadar alan varsa o 1050 Ti'lerde gidiyordur. Sizin mantiginizla 1050 Ti 5 k o zaman hesap yapalım. Ekran kartı 1250, işlemci 750, anakart 1k, PSU 800, RAM 800, kasa 1k, SSD 500 TL diyelim. Hepsinin en düşük fiyatlarını aldım 2. el olarak. Böyle bile 6100 TL oluyor her şeyin en düşüğünü hesaplasan. Siz nasıl 5 k diyorsunuz anlamadım 😀.
Diyorum ya kardeşim nerenden anlıyosun beni. Bilmeyen birkaç tane enayi alıyor evet ama yüzde 99'u satılmıyo o pc'lerin.

Bir yandan da şunu anlamıyorsun 1050Tİ dediğin şu dönemde youtube'da video açmak veya google'da birşeylere bakmak dışında birşey yapabileceğin bir sistem değil. Onu insan telefonuyla da yapar. 8K'ya 10 insandan 9.5'İ çürümeye bırakıyor sistemi.

Hocam satılıyor yine az çok merak etmeyin. Bütçesi çok az olan çok kişi var.
Kendini yeterince şanslı sanıyosan koy abicim o fiyata ben ne yapayım belki bi enayi çıkar alır dediğim gibi 5 bin TL'ye garanti satmak varken okadar sistemi 8 bin TL'ye aylarca bekletip çürümeye bırakmak yerine daha ucuza satmaya tercih ederim.

Bir yandan da şunu anlamıyorsun 1050 Ti dediğin şu dönemde YouTube'da video açmak veya Google'da bir şeylere bakmak dışında bir şey yapabileceğin bir sistem değil. Onu insan telefonuyla da yapar. 8K'ya 10 insandan 9.5'i çürümeye bırakıyor sistemi.

Kendini yeterince şanslı sanıyosan koy abicim o fiyata ben ne yapayım belki bir enayi çıkar alır dediğim gibi 5 bin TL'ye garanti satmak varken o kadar sistemi 8 bin TL'ye aylarca bekletip çürümeye bırakmak yerine daha ucuza satmaya tercih ederim.

Hocam 1050 Ti'yi de öldürdünüz ya 😀. O kadar da değil bildiğimiz LoL, CS, Valorant, GTA 5 gibi çok oynanan oyunları rahat kaldırıyor. Dediğim gibi zarar etmek isterseniz satın. En düşük parçalardan hesapladığım halde 1100TL zarariniz oluyor. Neyse konuda çok uzadı kapatalım bence ikimizde kararımızdan dönmeyeceğiz.

Şu dönem CS2 oynatmaz 1050 Ti. Valorant ve LoL'ü de babaannemin buruşuk suratı grafiklerinde oynar artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FH5 mediumda 60 vermiş. CS2 en düşükde 120 130 civarı. İşlemci de öyle aman aman bir işlemci de değil. Karar sizin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FH5 mediumda 60 vermiş. CS2 en düşükde 120 130 civarı. İşlemci de öyle aman aman bir işlemci de değil. Karar sizin.

Sen bu benchmark sistemindeki FPS'leri alabileceğini sanıyor musun cidden ? Ayrıca kaç tane sistem gördün şuana kadar 1050Tİ ekran kartına 10100 İşlemci takılan ?

Senin o 7-8k gideri var dediğin 1050Tİ sistemlerin yarısında 6-7. nesil veya max 8. nesil işlemciler var.

1722609804441.png

CS'de mükemmel performans veriyor çatışma anında 75FPS'leri gördü.

8K'yı 1050Tİ sisteme vereceğime gider Xbox series S alır daha mutlu olurum.

Sen bu benchmark sistemindeki FPS'leri alabileceğini sanıyor musun cidden? Ayrıca kaç tane sistem gördün şu ana kadar 1050 Ti ekran kartına 10100 işlemci takılan?

Senin o 7-8k gideri var dediğin 1050 Ti sistemlerin yarısında 6-7. nesil veya Max 8. nesil işlemciler var.

Hocam Valorant kötü grafik oynatır diyen sizdiniz şimdi de işlemciye takılıyorsunuz. 1050 Ti artık fosil oldu da abartmanin manası yok. 2 hafta önce 1050 Ti dengi R9 380'im vardı oynadığım oyunları gayet de iyi oynatiyordu tas gibi. Valorant'ta 200 FPS veriyordu R5 2600 ile. Üstüne üstlük 2 GB ydi. Abartmayın lütfen.

CS'de mükemmel performans veriyor çatışma anında 75FPS'leri gördü.

Az önce oynatmıyor diyordunuz 😀.

Hocam Valorant kötü grafik oynatır diyen sizdiniz şimdi de işlemciye takılıyorsunuz. 1050 Ti artık fosil oldu da abartmanin manası yok. 2 hafta önce 1050 Ti dengi R9 380'im vardı oynadığım oyunları gayet de iyi oynatiyordu tas gibi. Valorant'ta 200 FPS veriyordu R5 2600 ile. Üstüne üstlük 2 GB ydi. Abartmayın lütfen.
Zaten valorant işlemci oyunu kardeşim ne diyorum. Sen Ryzen 2600 ile oynamışsın. Keza zamanla oyunlara güncellemeler geldikçe Performans da düşmeye başlar. Şunu anlamıyosun 1050Tİ 2016'da çıkmış senin örnek verdiğin işlemcilerden biri 2019'da videodaki neredeyse 2021'de satışa çıkmaya başlamış.

Az önce oynatmıyor diyordunuz 😀.
75FPS'yi oynamak sayıyorsan onu bilmem ben saymıyorum.

Sahibindene bak 10 TANE 1050Tİ sistemden 9 tanesinde 6. veya 7. nesil intel işlemci var o işlemciler ile bu videodakilerin yarısı kadar FPS anca alır.

Zaten Valorant işlemci oyunu kardeşim ne diyorum. Sen Ryzen 2600 ile oynamışsın. Keza zamanla oyunlara güncellemeler geldikçe performans da düşmeye başlar. Şunu anlamıyosun 1050 Ti 2016'da çıkmış senin örnek verdiğin işlemcilerden biri 2019'da videodaki neredeyse 2021'de satışa çıkmaya başlamış.

75FPS'yi oynamak sayıyorsan onu bilmem ben saymıyorum.

Hocam az önce 1050 Ti kötü grafiklerle oynatır demiştin şimdi işlemci oyunu diyorsun madem işlemci oyunu ekran kartının ne önemi var o zaman?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı