i5 6500 Sistem ne kadar eder?

2500-3000. 4K ya imkanı yok satamazsın GT 1030 sistemler satılıyor.

Bayağı sallayıp atmışsınız Bence 4500-5500 arasında satabilir bu arada dediğiniz fiyatlara arkadaşın kattığı sistem değil dağlarca farkla daha düşük 3 nesil i3 2 nesil 1 nesil i3 sistemler bile yok Letgo ve sahibinden gibi yerlere bir bakın isterseniz veya ikinci el bilgisayar satan dükkanlara neyin kafasını yaşıyorsun hangi dünyadasın 2500-3000 olsa ben alır yedek bilgisayar yaparım böyle sistemi OEM key sırf 250-300 arası hemen alıp bir adet 8 GB RAM'ler 800-900 arası.

Arkadaşlar yorumlarınız için herkese teşekkürler cihazı 5000 bine ilana kattım sadece yazanlar arasında ölücüler ve fiyat düşürücüler oldu sanki bot mesajlar gibi ve şu aşağıdaki ilanlar bana aşırı saçma geldi yanında monitör olsa bile o kadar edeceklerini sanmıyorum yaşadığım yerdeki satıcılardan biri örnek aşağıya bıraktım linkleri

İlanlardaki cihazlar cidden yazıldığı fiyatları hak ediyor mu bana gülünç geldi.

Bende adanadayım sen bir de buna bak onlar nedir ki bunun yanında i5 6.Nesil Işıklı Oyuncu Masaüstü bilgisayar Kasası i5 6400 gt 740 sisteme demiş 9.850 TL

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı