dnzkrdg

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Windows 7 kullancısıydım ve Windows 10'a geçiş yaptım. Biliyorum 10'a geçtiğim için yavaşladı diyeceksiniz ama hayır.10'a ilk geçtiğimde dosyaları koru dediğim için yavaşlamıştı evet ama sonra temiz format attım bilgisayara ve tertemiz kullanmaya başladım Windows 10'u. Bilgisayar çok hızlıydı hiç bir sıkıntısı yoktu fakat 2-3 gün önce aniden yavaşladı. Google chrome yavaş, youtube videoları geç açılıyor, oynadıgım oyunlarda ç120 FPS alırken 20 FPS'ye düşüş oldu. Virüs taraması yaptım herhangi bir şey çıkmadı. Program sil deseniz 100 GB boş alan var. SSD var ama 1 TB'lık harici hard disk kullanıyorum USB ile, bütün dosyalarımı oyun kurulumlarını oraya yapıyorum. Bilgisayarım çok iyi iken birden böyle oldu. Şimdi de tekrar format attım ama oyunlar ve diğer her şey aynı. Oyunlardaki kasma dışında pek rahatsızlık verecek bir şey yok masaüstünde gayet hızlı ama yeni sekme, video izlerken tam ekran yapma vb. gibi olayları çok yavaş yapıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum. En kötü ihtimal bilgisayarcıya götürüp kasayı temizlettireceğim.

Bilgisayarımın Özellikleri :

Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 970 Strix 4 GB

CPU : Intel Core i5 6500 3.20 GHz

Anakart : MSI Gaming Z170A

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…