İ5 6500 Sistem

Azterk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,
Kendim oyun bilgisayarı topladım ve sizlerin görüşlerini almak istedim. Sizce bu sistem GTA 5, Wacth Dogs, Rust vb. Yeni oyunları zorlanmadan oynatırmı ? Gta 5 En az kaç fps görür ? Teşekkürler
1.JPG
.

Sistem gayet iyi fakat Ramleri 8 GB (2x4) yapıp bir soğutucu eklerseniz güzel olur. İleride Ramler upgrade edilebilir. Sonuçta değiştirilmesi kolay bir parça.
Yada bütçeniz var ise Ramlere dokunmadan da soğutucu ekleyebilirsiniz. :)
Bu arada GTX 970 GTA V testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem gayet iyi fakat Ramleri 8 GB (2x4) yapıp bir soğutucu eklerseniz güzel olur. İleride Ramler upgrade edilebilir. Sonuçta değiştirilmesi kolay bir parça.
Yada bütçeniz var ise Ramlere dokunmadan da soğutucu ekleyebilirsiniz. :)
Bu arada GTX 970 GTA V testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En fazla 200 liraya soğutucu önerirmisiniz ?

Soket 1151 yazması önemlimi ?[/QUOTE]
Tam bilmiyorum ama çizimlerinin aynı olması lazım. 115X olanların boyutları aynı sanırsam. Yani anakartın üzerindeki soğutucu delikleri de aynı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı