i5 6500 Sistem

Makaleler
9
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sonunda sistemi topluyorum diyemedim yine. :D Resimdeki parçaların 4'ünü (Kasa,PSU,HD ve RAM) alacağım diğer parçalarını (Anakart ve İşlemci) ayın 15'de alacağım şimdi sizlere ve kafamdaki soruları sormak istiyorum, bu 4 parçayı geldiğinde dolaba koyacağım orada bir statik elektrik kapma şansı var mıdır ? Ve peşin alacağım ve bu nedenle teknobiyotik sitesi güvenilir midir ? Bugün biraz araştırdım 10 yorumun 5'i iyi 5'i kötü cevaplarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (285).png
    Ekran Görüntüsü (285).png
    56,5 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer İstanbulda yaşıyorsanız sinerjinin şubesi altunizade de,bende sizinkine çok yakın bir sistem topladım orda i5 6500 707 liraydı mesrla,tercihen gidip elden alabiliyorsunuz.Bende öyle yapmayı düşünüyorum,yaklaşık 15 gündür araştırıyorum fiyat olarak sinerji cidden uygun ve genel yorumlar iyi.

Evet arkadaşlar sabahtan beri teknobiyotik ile görüşme halindeydim ve sorunumu halledip siparişi verdim fakat maalesef bu sisteme "Hayali Sistem" diyerek. Ağustosun sonuna kadar ceza verdiler anlamış değilim bu cezanın sebebini yetkili bir anlatabilir mi cezanın sebebini ve 1900 TL lik sistemi neden "Hayali Sistem" olarak gördüklerini ?

EDİT : Parçalar 1 gün içerisinde elime ulaştı umarım cezam kalkar "Hayali Sistem" dedikleri için.

Evet arkadaşlar sabahtan beri teknobiyotik ile görüşme halindeydim ve sorunumu halledip siparişi verdim fakat maalesef bu sisteme "Hayali Sistem" diyerek. Ağustosun sonuna kadar ceza verdiler anlamış değilim bu cezanın sebebini yetkili bir anlatabilir mi cezanın sebebini ve 1900 TL lik sistemi neden "Hayali Sistem" olarak gördüklerini ?

EDİT : Parçalar 1 gün içerisinde elime ulaştı umarım cezam kalkar "Hayali Sistem" dedikleri için.
Aldıysan resimleri at başlığa da alındı yaz haklıysan haklı olduğunu göster dostum (y)

Resim kalitesi kötü olabilir kusura bakmayın. İşlemci : i5 6500, RAM : Kingston DDR4 8GB 2133Mhz, HDD : WD 1TB Blue 7200RPM, KASA : DARK N10, Güç Kaynağı : Akasa Viper 600W. Sistem de eksik olan bir tek Ekran kartı ve Anakart, anakartı 2 - 3 gün içinde almayı düşünüyorum MSI B150 M3 ve MSI H170 M3 arasında kararsızım sizce hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar bu arada sistemi kurdum. Daha sonra daha ayrıntılı resimler koyabilirim istek üzerine.

Dosya Ekleri

• 20160829_195155.jpg
    20160829_195155.jpg
    275,4 KB · Görüntüleme: 165
  • pc.jpg
    pc.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 66
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı