Çözüldü: i3-6100 ve GTX 1050 Valorant FPS düşmesi Şu konuya bakmanı tavsiye ederim zira aynı şeyleri bende yaşamıştım Valorant'ta. Seni az çok anlayabiliyorum fakat denenebilecek çok az şey mevcut. Tavsiyem 8 GB RAM takviyesi ile çift kanal bellek teknolojisine geçmeniz. Onun yanında 5 senedir işlemcimi temizlemediğinizi söylüyorsunuz bence sisteminize güzel bir bakım yapın. Her şeyi güncel ve orijinal kullanmaya çalışın.
Peki Tolga deneyeceğim macun değişimini bir de CPU fanını temizliyeyim olmazsa dönerim ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Bu arada bugün yaptım after programında yapabildimmi bilmiyorum ama fotoğrafta yukarıda yazıyor anlamıyorum ben olmazsa tekrar yapar atarım.
Aslında çözersiniz. Ama maksimum i7 7. nesil takarsınız o da biraz saçma fiyatlarda. Ayrıca güzel bir soğutucu da gerekecek. Uğraşmam diyorsanız olabilir.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Aslında çözersiniz. Ama maksimum i7 7. nesil takarsınız o da biraz saçma fiyatlarda. Ayrıca güzel bir soğutucu da gerekecek. Uğraşmam diyorsanız olabilir.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ulan o kadar para verip bir oyun oynayamıyoruz ülkede ekran kartına 3 k verdim monitör 1 k verdim daha ne kadar vereceğim be ;D fare klavye kulaklık kasa saymıyorum daha of off.
Ulan o kadar para verip bir oyun oynayamıyoruz ülkede ekran kartına 3 k verdim monitör 1 k verdim daha ne kadar vereceğim be ;D fare klavye kulaklık kasa saymıyorum daha of off.
Hocam çok saçma bir işlemci o. Ryzenler o zamanlar dahi tokatlıyordu. Hele hele şu an oyunlar çekirdek sayısı gereksinimini arttırdığı için daha beter tokatlıyor....
RAM i çift kanal yapmak işlemci performansını arttırır o da belki yeterli olabilir. Ama @tolgatoksoy14 arkadaşın önerdiği gibi yeni sistem dizmek sorunu kökten çözer. Tabi o durumda para harcama konusu var. RAM yükseltip performans sizi tatmin edecek mi deneyebilirsiniz memnun etmezse PC ile beraber ekstra zarar etmeden satabilirsiniz.
RAM i çift kanal yapmak işlemci performansını arttırır o da belki yeterli olabilir. Ama @tolgatoksoy14 arkadaşın önerdiği gibi yeni sistem dizmek sorunu kökten çözer. Tabi o durumda para harcama konusu var. RAM yükseltip performans sizi tatmin edecek mi deneyebilirsiniz memnun etmezse PC ile beraber ekstra zarar etmeden satabilirsiniz.