Çözüldü: i3-6100 ve GTX 1050 Valorant FPS düşmesi Şu konuya bakmanı tavsiye ederim zira aynı şeyleri bende yaşamıştım Valorant'ta. Seni az çok anlayabiliyorum fakat denenebilecek çok az şey mevcut. Tavsiyem 8 GB RAM takviyesi ile çift kanal bellek teknolojisine geçmeniz. Onun yanında 5 senedir işlemcimi temizlemediğinizi söylüyorsunuz bence sisteminize güzel bir bakım yapın. Her şeyi güncel ve orijinal kullanmaya çalışın.
i5 6500 ile yıllarca GTX 1060 kullandım. 1650 darboğaz yapacak öyle mi? 1650 kim ki
Sorununuzun kesinlikle işlemci yetersizliğinden kaynaklı olmadığını söyleyebilirim. Boşuna burada yazılana bakıp işlemci değiştirmeyin.
Dostum geriye sadece Görev Yöneticisi'nden Valorantwin64shipping.exe bulup p işlemci önceliğini düşük yapmak kalıyor ama Görev Yöneticisi'nden yok valorantwin sen nasıl yaptın sende var mıydı?
Dostum geriye sadece Görev Yöneticisi'nden Valorantwin64shipping.exe bulup p işlemci önceliğini düşük yapmak kalıyor ama Görev Yöneticisi'nden yok valorantwin sen nasıl yaptın sende var mıydı?
Yerel Disk C: / Riot Games / Valorant /Binaries/Content/Valorantwin64shipping.exe ye sağ tıklayın,uyumluluk kısmından tam ekran iyileştirmeleri devre dışı bırak kısmını tikleyin,yüksek dpi ölçeklendirmeyi devre dışı bırak kısmını da tikleyin.Ardından görev yöneticisinden Valorantwin64shipping.exe yi (valorant açıkken) bulup işlemci önceliğini düşük yapın. Çözüm budur arkadaşlar !