i5 6500 Sisteme Anakart Tavsiyesi

Görünüş olarak MSI daha iyi olabilir, bir de oyuncu özellikleri falan var ama ne kadar işe yarar orası sorgulanır. Yerinde olsam Z170-P alırdım. RAM ve CPU'ya O.C desteği sunuyor.

• Gtx 1060
  • i5 6500
Sisteme MSI B150 GAMING M3 anakart uygun mudur?
O lanet anakartı sakın alma yalan dolu o şey.

O.C ediliyor diyor X.M.P destekliyor (ama hız arttırmıyor, azaltabiliyor bir tek), dediklerinin hepsi yalan MSİ'ın sitesindeki. Çoklu ekran kartı desteğinin altındaki 2 puntoluk yazıda nvidia desteklemiyor yazması cabası.

Ben kullandım pişmanım sen kullanma sakın ikinci eli bile para etmiyor zaten elimde kaldı.

@MissionTroll B150 Gaming M3'de ne var ki böyle dediniz? Zaten anakart 2133 MHz destekliyor maksimum. XMP açsan bile 2133 olacak.
İşin saçmalığı şu, Vatan bilgisayardaki kerizin bunu açıklamayıp z170 serisi anakarta odun gibi dedikten sonra bana bunu satması.

Asus Z170-P bence daha mantıklı hem ileride K ibareli işlemci alırsanız O.C.'ta yaparsınız, daha uzun ömürlü hem de MSI B150 M3'e göre daha ucuz. Fiyat kırmak isterseniz MSI B150M Bazooka'da bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı