i5 6500 sisteme ekran kartı önerisi

Rodian

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İşlemcim i5 6500 ekran kartım ise R9 380X Sapphire. Artık bir upgrade yapmak istiyorum F/P olarak işlemcime uygun 1080p de beni yüksek ayarlarda üzmeyecek bir kart arıyorum. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Peki işlemci + ekran kartı olarak f/p olarak ne alabilirim ne kadar maliyeti olur bana bu ikisinin
O soket artık pek işinize yaramaz hocam. Anakart, işlemci birlikte değiştirmelisiniz. Şu an sisteminizdeki bütün bileşenleri yazar mısınız? Ben ve belki de bir çok kişi yardımcı olacaktır. Bir de eğer haryacabileceğiniz bir bütçe belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

O soket artık pek işinize yaramaz hocam. Anakart, işlemci birlikte değiştirmelisiniz. Şu an sisteminizdeki bütün bileşenleri yazar mısınız? Ben ve belki de bir çok kişi yardımcı olacaktır. Bir de eğer haryacabileceğiniz bir bütçe belirtirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.
şunu harcarım diyebileceğim bi bütçe yok, ana kartım msi b150 gaming m3, ram 3x8GB işlemci i5 6500 ekran kartı ise r9 380x unuttuğum parça varsa söylerseniz eklerim hangi parçaları değiştirmem gerekiyor 1080p ultrada oynamak için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı