i5 6500 Sisteme PSU Önerisi

EVGA gibi bir markaya güvenmiyorsanız boşverin siz zaten. :D Dünyanın en büyük toplama PC firmalarından biri EVGA'yı kullanıyor çünkü gerçekten çok iyi.
:esne: Hayır, yanlış anladınız. Demek istediğin EVGA gibi (kadar anlamında) güvenilir değil SilverStone ve benzeri markalar.

Önerdiğin markalar bana güvenilir gelmedi açıkçası. High Power zaten ''tam modüler'' değil. Şimdiye kadar gelen tavsiyelerden ilgimi çeken olmadı, umarım güzel bir öneri gelir. Eğer aradığım özelliklerde daha ucuz, şöyle 600-700W arası bir PSU bulamazsam SilverStone alacağım.
SilverStone Strider Gold S 750W 80+ Gold Sertifikalı Tam Modüler Güç Kaynağı

:) Önerdiğim markalar güvenilir gelmediyse güç kaynağı firmaları hakkında bilgin yok demektir kardeşim. Senin bileceğin iş.
Ecova Plug Load Solutions

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

High Power olanda bu videoda kullanıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız hocam bu konuda bilgim neredeyse yok. Peki sizce FSP 750W mi yoksa benim linkini verdiğim SilverStone Strider mi ?

Senin linkini verdiğin ürün tabi kardeşim ama gereksiz para verme bence şimdi ne alacaksın orası çok önemli. Ekran kartlarında düşük güç tüketimiyle yüksek performans hedefleniyor artık kardeşim sende yeni nesil ekran kartı alacağını söylüyorsun boşa masraf yapma.

Ne yapmamı önerirsiniz sistemi yaza mı alayım yoksa modüler olmayan takriben 600W civarı bir PSU alıp karta bütçe mi saklayayım ? Bu arada ben oyun amaçlı toplayacağım sistemi performans önemli ama kasanın görünüşü neredeyse daha önemli benim için.

Kardeşim öncelikle senin linkini attığın ürünü ben şununla karıştırdım: SilverStone Strider Platinum 750W 80+ Platinum Sertifikalı Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-ST75F-PT)
Bu yüzden benim önerdiğim FSP yerine bunu al dedim ancak senin linkini attığın üründen FSP olan daha iyi.

Gelelim diğer soruna. Sistemi ekran kartsız bir şekilde şimdiden alıp yazın ekran kartı alabilirsin kardeşim. Yada sistemi komple yazın da alabilirsin bu biraz sana kalmış. Onboard bir şekilde idare edebilirim dersen şimdiden alabilirsin yada doların düşmesini bekleyip yazın belki daha iyi bir sistem alabilirsin o da düşerse :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı