yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #11 politetrafloraetilen dedi: O kasa ve PSU yu önermem, çok fazla ucuz. Bu tür seçimlerinizi kaliteli olarak yapın özellikle PSU'nuzu, sonuçta sistemi o çalıştırıyor. Bunu öneririm ama ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Genişletmek için tıkla... Tamam hocam değiştirdim Diğer bileşenler İşlemci kalsın diye düşünüyorum, diğerleri uygunmu, değişmesi gereken var mı Bütçe 3 aşağı 5 yukarı 2000 TL Alıcaklar sadece bunlar politetrafloraetilen dedi: Bunlara ek olarak galiba elinizde HDD var ? Eki Görüntüle 152399 Genişletmek için tıkla... Evet hocam HDD, Dvd Rw, kart okuyucu ve 19 inç monitör var politetrafloraetilen dedi: Bunlara ek olarak galiba elinizde HDD var ? Eki Görüntüle 152399 Genişletmek için tıkla... Hocam birde bu fiyatları nereden aldınız acaba Bendekiler bayağı yüksek Foruma yeni üyeyim, bilmediğimden sordum
politetrafloraetilen dedi: O kasa ve PSU yu önermem, çok fazla ucuz. Bu tür seçimlerinizi kaliteli olarak yapın özellikle PSU'nuzu, sonuçta sistemi o çalıştırıyor. Bunu öneririm ama ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA Genişletmek için tıkla... Tamam hocam değiştirdim Diğer bileşenler İşlemci kalsın diye düşünüyorum, diğerleri uygunmu, değişmesi gereken var mı Bütçe 3 aşağı 5 yukarı 2000 TL Alıcaklar sadece bunlar politetrafloraetilen dedi: Bunlara ek olarak galiba elinizde HDD var ? Eki Görüntüle 152399 Genişletmek için tıkla... Evet hocam HDD, Dvd Rw, kart okuyucu ve 19 inç monitör var politetrafloraetilen dedi: Bunlara ek olarak galiba elinizde HDD var ? Eki Görüntüle 152399 Genişletmek için tıkla... Hocam birde bu fiyatları nereden aldınız acaba Bendekiler bayağı yüksek Foruma yeni üyeyim, bilmediğimden sordum
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 4 Nisan 2016 #12 Sistemde bir sıkıntı yok. Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı Buradan topladım ama orada fiyatlara KDV dahil değil sonradan dahil olup toplam fiyat olarak kalın punto ile aşağıda yazıyor ve fiyatlar peşin olarak, taksit yaptığınızda vade farkı koyacaklar. Bu siteleri de öneririm. inventus Bilgisayar Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com Teknobiyotik Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli ve Hızlı Alışveriş Son düzenleme: 4 Nisan 2016
Sistemde bir sıkıntı yok. Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı Buradan topladım ama orada fiyatlara KDV dahil değil sonradan dahil olup toplam fiyat olarak kalın punto ile aşağıda yazıyor ve fiyatlar peşin olarak, taksit yaptığınızda vade farkı koyacaklar. Bu siteleri de öneririm. inventus Bilgisayar Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com Teknobiyotik Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli ve Hızlı Alışveriş
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #13 Son hali bu oldu Dosya Ekleri Screenshot_1.png 16,6 KB · Görüntüleme: 196
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 4 Nisan 2016 #14 Önerdiğim sitede daha kaliteli Ram li hali daha ucuz neden buradan almak istiyorsunuz? Ama sıkıntı yok, sistem gayet iyi.
Önerdiğim sitede daha kaliteli Ram li hali daha ucuz neden buradan almak istiyorsunuz? Ama sıkıntı yok, sistem gayet iyi.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #15 politetrafloraetilen dedi: Önerdiğim sitede daha kaliteli Ram li hali daha ucuz neden buradan almak istiyorsunuz? Ama sıkıntı yok, sistem gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kargoyla falan uğraşmayım diye Gidecem mazağaya, toplayın şunları diyecem, kasayı alıp eve gelecem ondan
politetrafloraetilen dedi: Önerdiğim sitede daha kaliteli Ram li hali daha ucuz neden buradan almak istiyorsunuz? Ama sıkıntı yok, sistem gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kargoyla falan uğraşmayım diye Gidecem mazağaya, toplayın şunları diyecem, kasayı alıp eve gelecem ondan
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 4 Nisan 2016 #16 yyildirayy dedi: Hocam kargoyla falan uğraşmayım diye Gidecem mazağaya, toplayın şunları diyecem, kasayı alıp eve gelecem ondan Genişletmek için tıkla... Hmm anladım. Buyrun Vatan'dan alın o zaman, kurup versinler.
yyildirayy dedi: Hocam kargoyla falan uğraşmayım diye Gidecem mazağaya, toplayın şunları diyecem, kasayı alıp eve gelecem ondan Genişletmek için tıkla... Hmm anladım. Buyrun Vatan'dan alın o zaman, kurup versinler.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #17 politetrafloraetilen dedi: Hmm anladım. Buyrun Vatan'dan alın o zaman, kurup versinler. Eki Görüntüle 152409 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2 GB yeter mi diyorsunuz
politetrafloraetilen dedi: Hmm anladım. Buyrun Vatan'dan alın o zaman, kurup versinler. Eki Görüntüle 152409 Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 2 GB yeter mi diyorsunuz
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 4 Nisan 2016 #18 yyildirayy dedi: Ekran kartı 2 GB yeter mi diyorsunuz Genişletmek için tıkla... 2 GB yeterlidir. Ekran kartları Ram'ler gibi değiller, fazlası tabii ki iyidir ama buda işinizi rahatlıkla görür. Ekran kartının belleği artması daha çok grafik işlerinde uğraşan insanların işine yarar, oyuncularda bir sıkıntı olmaz yani.
yyildirayy dedi: Ekran kartı 2 GB yeter mi diyorsunuz Genişletmek için tıkla... 2 GB yeterlidir. Ekran kartları Ram'ler gibi değiller, fazlası tabii ki iyidir ama buda işinizi rahatlıkla görür. Ekran kartının belleği artması daha çok grafik işlerinde uğraşan insanların işine yarar, oyuncularda bir sıkıntı olmaz yani.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #19 politetrafloraetilen dedi: 2 GB yeterlidir. Ekran kartları Ram'ler gibi değiller, fazlası tabii ki iyidir ama buda işinizi rahatlıkla görür. Ekran kartının belleği artması daha çok grafik işlerinde uğraşan insanların işine yarar, oyuncularda bir sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler
politetrafloraetilen dedi: 2 GB yeterlidir. Ekran kartları Ram'ler gibi değiller, fazlası tabii ki iyidir ama buda işinizi rahatlıkla görür. Ekran kartının belleği artması daha çok grafik işlerinde uğraşan insanların işine yarar, oyuncularda bir sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... İlginiz için teşekkürler
F frybasgames Hectopat Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #20 Kardeşim sistem oyun sistemi değil mi ? Oyun sistemi ise paranı çöpe atıyorsun daha sonra ekran kartı değiştirecek misin ?
Kardeşim sistem oyun sistemi değil mi ? Oyun sistemi ise paranı çöpe atıyorsun daha sonra ekran kartı değiştirecek misin ?