i5 6500 Sisteme Yorum

Sistem toplanmıştır, ilgi gösterip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Sistem aşağıda.

Eki Görüntüle 152961
Bu sistemi almayın! İşlemciye o kadar yüklendiniz, SSD aldınız, ya ekran kartı? Bu sistemle oyunlarda doğru düzgün performans alamazsınız. Resimdeki sistemi toplayın. Almazsanız da ileride kafanızı duvarlara vurursunuz.

2016-04-07 17_58_14-Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı.png

Bu sistemi almayın! İşlemciye o kadar yüklendiniz, SSD aldınız, ya ekran kartı? Bu sistemle oyunlarda doğru düzgün performans alamazsınız. Resimdeki sistemi toplayın. Almazsanız da ileride kafanızı duvarlara vurursunuz.

Eki Görüntüle 153058
Sistemi aldım ve hatta şu anda bu sistemden yazıyorum. Ben çok fazla oyun oynamıyorum. Oynadığım 1 tane oyun var, tomb raider, en son çıkan rise of the tomb raideri oynarım o kadar. Oyunla pek aram olmadığı için bana bu ekran kartı yeter. Yetmezse ileride bir kaç yıl sonra değiştiririm.

Sistemi aldım ve hatta şu anda bu sistemden yazıyorum. Ben çok fazla oyun oynamıyorum. Oynadığım 1 tane oyun var, tomb raider, en son çıkan rise of the tomb raideri oynarım o kadar. Oyunla pek aram olmadığı için bana bu ekran kartı yeter. Yetmezse ileride bir kaç yıl sonra değiştiririm.
Hayırlı olsun, çok güzel bir sistem, güle güle kullanın. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı