i5 6500 Skylake Tabanlı Sistem

CeRKeZ

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhabalar. Acaba topladığım sistem nasıl olmuş? Parça önerecek olursanız şimdiden bildireyim bütçemi çoktan aştım 1600 TL civarı param var bilginize.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 174693
Ekran kartı olarakda RX 480 nin özel soğutmalı modelleri çıkınca eklerseniz çok iyi bir sistem olur.

1-2 hafta doların düşmesini bekleyip alırsanız tam 2600 TLye denk gelir ama beklemeden doların şuanki haliyle alırsanız 2700-2650 tl civarı olur.
Ben gtx 1060 almayı planlıyorum bir kaç parça düşüp sizce nasıl olur? Ayrıca bu sisteme ram eklenmemiş ve bu bütçede ssd düşünmüyorum.

Daha düşücek parça kalmadı işlemciyi i3 6100 e düşerseniz darboğaz yapar 6400 e düşülmez çünkü o daha pahalı anakart zaten en uç nokta kasadan dahada düşürülse kasada sağlamlık olmaz bi ssdyi çıkarabilirsiniz ama onuda önermiyorum çünkü ssd günlük hayatı çok kolaylaştırıyor oyunlarıda yükleme sahneleri gibi yerlerde hızlandırıyor.

Daha düşücek parça kalmadı işlemciyi i3 6100 e düşerseniz darboğaz yapar 6400 e düşülmez çünkü o daha pahalı anakart zaten en uç nokta kasadan dahada düşürülse kasada sağlamlık olmaz bi ssdyi çıkarabilirsiniz ama onuda önermiyorum çünkü ssd günlük hayatı çok kolaylaştırıyor oyunlarıda yükleme sahneleri gibi yerlerde hızlandırıyor.

Ramler nereden gelecek acaba? Bence buna karşın benim topladığım sistem daha iyi.

İsterseniz internette RX 480 nin oyun testlerine ve R9 380 nin oyun testlerine bakabilirsiniz hangi sistem daha iyi ögrenebilirisiniz.RAM eklemeyi unutmuşum düzenledim bakabilirsin.

İsterseniz internette RX 480 nin oyun testlerine ve R9 380 nin oyun testlerine bakabilirsiniz hangi sistem daha iyi ögrenebilirisiniz.RAM eklemeyi unutmuşum düzenledim bakabilirsin.
Rx 480'in daha iyi olduğunu bende biliyorum fakat arada 250₺ civarı bir fark var 380 ve 480 arasında. Ayrıca ben Arma 3 oynadığım için işlemcinin kuvvetli olması gerekiyor o yüzden işlemciyi düşüremem, ssd pahalı geliyor zaten, düşersem belki anakarttan düşerim ve bende dediğim gibi Ekran Kartı'nı değiştip GTX 1060 yapmayı planlıyoruım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı