i5 6500 Tabanlı Sistem Toplama

batu_Han

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba.
2500-2800 arası bir sistem topladım ancak hatam var mı parçalar uyumlu mu değil mi diye size danışmak istedim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Sıkıntı yok alabilirsiniz.
Ama ben SSD almanızı tercih ederim.

Sıkıntı yok alabilirsiniz.
Ama ben SSD almanızı tercih ederim.
Bence SSD okadar kritik bir parça değil bütçe dahilinde daha sonra alınabilir. Tabiki SSD alındıktan sonra verileri aktarmak biraz uğraştıracaktır ama biraz bilgisayarla uğraşmayı seven birisi keyifle yapacaktır bence.

Bende katılıyorum arkadaşa. SSD fps konusunda hiçbir etkisi yok. O yüzden bayram haçlıkları ile alınabilir.

Ekran kartını değiştir. Ama ben kombi yakmayıp Sapphire ile evi ısıtırım diyosan orası ayrı.

sapphire almayın önerilmiyor ufak çaplı bir arama yaparsanız sapphire kartlarının sorunlarını görürsünüz yazılımıda iyi olduğu için gtx960-950 almanı öneririm.

Arkadaşım Sapphire R9 380 4G modelini kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok yük altında 65 dereceyi geçmiyor. Bende sapphire modelinden korkuyordum R9 2** serisi çok sorunluymuş. R9 3** serisinde Nitro soğutma sistemiyle başarılı olmuş tavsiye ederim.

Sapphire hakkında biraz araştırma yapmıştım. Nitro serisinde herhangi bir şikayete rastlamadım açıkcası. SSD sonradan para biriktirip almayı düşünüyorum. Bir de sistemi hemen toplamayacağım yaza doğru toplayacağım inşallah. Sizce AMD polaris veya Nvidia Pascal beklemeli miyim?

yerinde olsam beklerdim sonradan pişman olma ! hem dolarda düşer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…