Bence SSD okadar kritik bir parça değil bütçe dahilinde daha sonra alınabilir. Tabiki SSD alındıktan sonra verileri aktarmak biraz uğraştıracaktır ama biraz bilgisayarla uğraşmayı seven birisi keyifle yapacaktır bence.Sıkıntı yok alabilirsiniz.
Ama ben SSD almanızı tercih ederim.![]()
Bende katılıyorum arkadaşa. SSD fps konusunda hiçbir etkisi yok. O yüzden bayram haçlıkları ile alınabilir.Bence SSD okadar kritik bir parça değil bütçe dahilinde daha sonra alınabilir. Tabiki SSD alındıktan sonra verileri aktarmak biraz uğraştıracaktır ama biraz bilgisayarla uğraşmayı seven birisi keyifle yapacaktır bence.![]()
Abartmayın isterseniz ?Ekran kartını değiştir. Ama ben kombi yakmayıp Sapphire ile evi ısıtırım diyosan orası ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.