öncelikle tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler. Malesef almış bulunuyorum ekran kartını bileşenler değişmedi yazdıklarım gibi aldım. Fakat kasayı aerocool battlehawk 5x fanlı oyun kasası aldım, güç kaynağı olarak da önce nagas 500W 80+ bronze aldım. Daha sonra nette araştırmalarım sonucu nagasın asıl aopen ürünün bi modeli olduğunu nagas diye bi marka olmadığını. Türkiyede bulunan nagasların orjinalli konusunda şüphe edenlerin olduğunu gördüm. Araçtırdım nagas hakikaten aopen markasınn bi modeli yhnai marka deil bendeki güç kayhnağı kutusunda marka nagas yazıyordu ve aopen la ilgili hiç bir ibare veya websitesi yoktu. Kutunun içinden de garanti belgesi çıkmadı. ayrıca ürün üzerindeki etikette 80+ bronze sertifikası var ama çıkış watt larını bile yazmamışlar. Her taraftan şüphe kokuyordu. Başka bi konu da türkeiyede 80+ sertifikasına başvurmuş olan marka modeller bile 80+ etiketi yapıştırıp satışa sunuyor. Halbuki bu sertifika daha onaylanmamış bile. 80plus.org sayfasında onaylanan tüm güç kaynakları güncel bir şekilde sürekli yayınlanıyor. Bende üç gün düşünüp taşındım ve çok yere baktım sonunda gerçek 80+ bronze sertifikası olan Seasonic M12II Evo Edition güç kaynağını aldım bugün taktım şimdi kullanıyorum. Şu an içimde rahat memnunum da. Eski nagası da iade ettim.