hasanalpcan
Megapat
Daha fazla
Vatandan topladığım için farklı sitelere bakmadım, yoksa tabiki daha ucuza toplanabilir.Hepsiburada sitesinde ara sıra %10 indirim oluyor. İşlemci 6600 şuan aldığın fiyata alabilirsin hatta 800 liraya 6600k alabiliyorsunuz. Almak istediğiniz SSD'yi ben nakit 170 liraya aldım mesela sahibinden sitesinden bulup. İstanbul bilişim Toshiba 2tb 230 lira. Yani biraz nakit ve dediğim kampanyaları takip etseniz 500-600 lira daha ucuza sistemi toplayabilirsiniz.
Vatandan topladığım için farklı sitelere bakmadım, yoksa tabiki daha ucuza toplanabilir.
6600k ve 6600 hepsiburada da 850 ve 890 lira. Birkaç parçayı hepsiburada'dan alabilirim ama pek fark etmiyor.
Aralarında fiyat farkı var ve msi daha ucuz. Bütçeyi biraz aştığım için artık ucuz olana kaçıyorum birazdaAnakart Asus B150M Pro Gaming kalabilirdi bence. Birkaç gün önce aldım ve gayet kaliteli bir parça. Üstelik bedavadan 200 lira değerinde ki Doom 4 oyununu da aldım aynı gün içerisinde gayet hızlı ve kaliteli iş yapıyorlarMsi'n o modelini alıcaktım bende araştırdım çok ahım şahım fark olmadığını gördüm daha sonra Msi'n Total War verdiğini gördüm. Düşündüm Doom mu Total War mı diye, tabiki Doom > Total War deyip Asus aldım. Pişman da değilim anakart gayet sağlam açıkcası.
Ekran kartı olarak rx480 gtx970'in önünde olur deniyor ve gtx970 daha pahalı bir kart. Bu yüzden rx480 tercihim.Şu sistemi önerebilirim
Aralarında fiyat farkı var ve msi daha ucuz. Bütçeyi biraz aştığım için artık ucuz olana kaçıyorum birazda
30-40 lira ölümcül bir fark yaratmaz açıkcası![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.