İ5 6500 tabanlı sistem toplama

Yunus Emre Temel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Merhaba arkadaşlar. Yarın Sinerji Bilgisayar'ın ofisine giderek PC toplayacağım. Sistemim şu şekilde:
  • Intel i5-6500 Skylake 3.2Ghz İŞLEMCİ
  • MSI H170 Gaming M3 ANAKART
  • Aerocool Aero 800 KASA
  • Aerocool KCAS 600W 80+ PSU
  • WD 1TB HDD
  • CORSAIR LE 240GB 560/530 SSD
  • BenQ GW2270H MONITOR
  • Kingston HyperX Fury 16GB CL14 2133mhz RAM
  • MSI GTX1060 GAMING X 6GB 192Bit EKRAN KARTI (Stok yok. Vatandan alacağım fiyatı da uygun 1330TL)

Sistem bu şekilde yarın toplayacağım. Sizce değişmesi gereken parça var mı sistem uyumlu mu?

Herşey iyi gözüküyor fakat Msi H170 Gaming M3 yerine Msi B150 Gaming M3 almanızı öneririm. Aralarında neredeyse hiç denecek kadar fark var. Boşuna daha fazla para vermeyin.
Aralarındaki fiyat farkı 30TL. Bence H170 bu farkı kapatıyor.

Güzel olmuş. Güle güle kullanın. Toplam ne kadar ediyor?
4100-4200 civarı birşey olması lazım :) Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Yarın Sinerji Bilgisayar'ın ofisine giderek PC toplayacağım. Sistemim şu şekilde:
  • Intel i5-6500 Skylake 3.2Ghz İŞLEMCİ
  • MSI H170 Gaming M3 ANAKART
  • Aerocool Aero 800 KASA
  • Aerocool KCAS 600W 80+ PSU
  • WD 1TB HDD
  • CORSAIR LE 240GB 560/530 SSD
  • BenQ GW2270H MONITOR
  • Kingston HyperX Fury 16GB CL14 2133mhz RAM
  • MSI GTX1060 GAMING X 6GB 192Bit EKRAN KARTI (Stok yok. Vatandan alacağım fiyatı da uygun 1330TL)

Sistem bu şekilde yarın toplayacağım. Sizce değişmesi gereken parça var mı sistem uyumlu mu?

herşey güzel görünüyor sorun olmazsa haftaya neredeyse aynı sistemi toplayacağım , boş geçmek olmaz şu kasayı bir öneri olarak buraya bırakayım belki hoşunuza gider :)
Aerocool BattleHawk 1x USB3.0, HD Audio, 5X Fanlı Oyuncu Fiyatı

herşey güzel görünüyor sorun olmazsa haftaya neredeyse aynı sistemi toplayacağım , boş geçmek olmaz şu kasayı bir öneri olarak buraya bırakayım belki hoşunuza gider :)
Aerocool BattleHawk 1x USB3.0, HD Audio, 5X Fanlı Oyuncu Fiyatı
Bu kasayı gördüm ancak sevemedim. Düz kasa benim daha çok hoşuma gitti. HDD ve PSU nun gizlenmeside güzel Aero 800'de.

Herşey iyi gözüküyor fakat Msi H170 Gaming M3 yerine Msi B150 Gaming M3 almanızı öneririm. Aralarında neredeyse hiç denecek kadar fark var. Boşuna daha fazla para vermeyin.
Nazar değdirdiniz hocam ya h170 stok bitti :D

Bu kasayı gördüm ancak sevemedim. Düz kasa benim daha çok hoşuma gitti. HDD ve PSU nun gizlenmeside güzel Aero 800'de.

Nazar değdirdiniz hocam ya h170 stok bitti :D
Başka bir siteden alabilirsin. Ama dediğim gibi aralarında hiç denecek kadar az fark var. Sistemin şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Bol fpsli günler dilerim. :D.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı