Ekmekarasipc
Hectopat
Mesajı düzenledim yukardakii5 6500 3.20 ghz
Mesajı düzenledim yukardakii5 6500 3.20 ghz
teşekkürler şimdi rx570 olur diyorsun ve 500w yeterli olur dimiSoketin 1151 yanlış bilmiyorsam 9.nesil intel takabiliyorsun ama intel bilgim 3.nesile kadar pek anlamıyorum![]()
Aynen knkm işlemci için ayrı konu aç anakart değiştiremem diyip anakart islemci onerir msiniz yaz modelini at yardım ederlerteşekkürler şimdi rx570 olur diyorsun ve 500w yeterli olur dimi
Kanka benim yine kafam karıştı .d şimdi bu sisteme rx570 ve 500w kesin uyar dimi sorunsuz tekrar özürAynen knkm işlemci için ayrı konu aç anakart değiştiremem diyip anakart islemci onerir msiniz yaz modelini at yardım ederler
Evet ilerde sistemi güncellerim powerİda eskisini kullanırım dersen 600 700 al ama pahali olur ilerde değiştirmiceksen 500 550w yeterli olurKanka benim yine kafam karıştı .d şimdi bu sisteme rx570 ve 500w kesin uyar dimi sorunsuz tekrar özür
teşekkür ederimRX 570 için İ5 6500 yeterli olur. Fark edilecek bir darboğaz olacağını sanmam. 500W bir PSU da sistemine yeterli gelir.
teşekkür ederimRX 570 için İ5 6500 yeterli olur. Fark edilecek bir darboğaz olacağını sanmam. 500W bir PSU da sistemine yeterli gelir.
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için hoşçakal
t
teşekkür ederim
t
teşekkür ederim
Steam Community :: Bellegrin şöyle vereyimÖnemli değil kankacigim Steam'in varsa ekliyeyim her zaman yardım ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.