i5-6500 ve GTX 1060 Sistem Toplama

4048 lira tuttu ve kasa senin topladığın sistemdeki kasadan daha pahalı olduğu halde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170327-172040.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 54
470 veya 480 8GB'lık sürümünü tercih et. Eğer bir kaç ayar kısıp oynarım diyorsan 4 GB'lık sürümünü de alabilirsin.

4048 lira tuttu ve kasa senin topladığın sistemdeki kasadan daha pahalı olduğu halde.
Doğru ama işte ben vatana gidip direk alıcam o yüzden yani

Birde sen SSD falan eklememişsin o yüzden o fiyata gelmiş benim sistemin son hali bu :

470 veya 480 8GB'lık sürümünü tercih et. Eğer bir kaç ayar kısıp oynarım diyorsan 4 GB'lık sürümünü de alabilirsin.
Yok direk 8 gb alıcam kısmadan oynıyalım artık birazda

Sistem iyi fakat 8GB RAM o sistem için yetersiz. 16GB şart.

Böyle bir sistem alınıyorsa ilerisi olmaz bence.

Böyle bir sistem alınıyorsa ilerisi olmaz bence.
Zaten 8 gb şuan için yeterli oynıcağım oyunlar GTA 5 Cs go gibi oyunlar olduğu için şuanlık yeter 1-2 ay içerisinde 8gb daha alırım Sence sistem genel olarak nasıl alınır mı yani bu fiyata ?

Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım.

Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım.
Evet doğru söylüyorsun işlemci yüksek olması daha iyi ilerde 2. ekran kartı taktığımda bu işlemci sıkıntı yapmaz umarım

Birde 600 W yeterli olcak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…