H Hakansrn24 Hectopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #41 4048 lira tuttu ve kasa senin topladığın sistemdeki kasadan daha pahalı olduğu halde. Dosya Ekleri Screenshot_20170327-172040.png 53,5 KB · Görüntüleme: 54
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Mart 2017 #42 470 veya 480 8GB'lık sürümünü tercih et. Eğer bir kaç ayar kısıp oynarım diyorsan 4 GB'lık sürümünü de alabilirsin.
470 veya 480 8GB'lık sürümünü tercih et. Eğer bir kaç ayar kısıp oynarım diyorsan 4 GB'lık sürümünü de alabilirsin.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #43 Hakansrn24 dedi: 4048 lira tuttu ve kasa senin topladığın sistemdeki kasadan daha pahalı olduğu halde. Genişletmek için tıkla... Doğru ama işte ben vatana gidip direk alıcam o yüzden yani Birde sen SSD falan eklememişsin o yüzden o fiyata gelmiş benim sistemin son hali bu : Silinen üye dedi: 470 veya 480 8GB'lık sürümünü tercih et. Eğer bir kaç ayar kısıp oynarım diyorsan 4 GB'lık sürümünü de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok direk 8 gb alıcam kısmadan oynıyalım artık birazda
Hakansrn24 dedi: 4048 lira tuttu ve kasa senin topladığın sistemdeki kasadan daha pahalı olduğu halde. Genişletmek için tıkla... Doğru ama işte ben vatana gidip direk alıcam o yüzden yani Birde sen SSD falan eklememişsin o yüzden o fiyata gelmiş benim sistemin son hali bu : Silinen üye dedi: 470 veya 480 8GB'lık sürümünü tercih et. Eğer bir kaç ayar kısıp oynarım diyorsan 4 GB'lık sürümünü de alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok direk 8 gb alıcam kısmadan oynıyalım artık birazda
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #45 Silinen üye dedi: Sistem iyi fakat 8GB RAM o sistem için yetersiz. 16GB şart. Genişletmek için tıkla... Şuan stok da 1 tane 8gb 2400 Mhz varmış o yüzden 8gb alıcam ileride bi 8gb daha eklerim.
Silinen üye dedi: Sistem iyi fakat 8GB RAM o sistem için yetersiz. 16GB şart. Genişletmek için tıkla... Şuan stok da 1 tane 8gb 2400 Mhz varmış o yüzden 8gb alıcam ileride bi 8gb daha eklerim.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #47 Silinen üye dedi: Böyle bir sistem alınıyorsa ilerisi olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Zaten 8 gb şuan için yeterli oynıcağım oyunlar GTA 5 Cs go gibi oyunlar olduğu için şuanlık yeter 1-2 ay içerisinde 8gb daha alırım Sence sistem genel olarak nasıl alınır mı yani bu fiyata ?
Silinen üye dedi: Böyle bir sistem alınıyorsa ilerisi olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Zaten 8 gb şuan için yeterli oynıcağım oyunlar GTA 5 Cs go gibi oyunlar olduğu için şuanlık yeter 1-2 ay içerisinde 8gb daha alırım Sence sistem genel olarak nasıl alınır mı yani bu fiyata ?
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Mart 2017 #48 Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım.
Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım.
Burakkurt Kilopat Katılım 23 Ekim 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #49 Silinen üye dedi: Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım. Genişletmek için tıkla... Evet doğru söylüyorsun işlemci yüksek olması daha iyi ilerde 2. ekran kartı taktığımda bu işlemci sıkıntı yapmaz umarım Silinen üye dedi: Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım. Genişletmek için tıkla... Birde 600 W yeterli olcak mı ?
Silinen üye dedi: Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım. Genişletmek için tıkla... Evet doğru söylüyorsun işlemci yüksek olması daha iyi ilerde 2. ekran kartı taktığımda bu işlemci sıkıntı yapmaz umarım Silinen üye dedi: Evet alınır güzel sistem. i5 ve 1070 yerine bunu almanız daha mantıklı geliyor bana. İşlemciyi biraz daha ön plana almak lazım. Genişletmek için tıkla... Birde 600 W yeterli olcak mı ?