i5-6500 ve GTX 1060 Sistem Toplama

İleride bir 8 gb ram ve SSD takviyesi yaparsan bu sisteme mükemmel olur. Bu arada NVİDİA takıntın yoksa RX 480 takılabilir.
Aslında NVDİA takıntım var ama çok pahalı gtx 1070 falan o yüzden mecbur RX 480 4gb veya 8gb versiyonu alıcam. SSD Ve 8 gb ram alıcam ilerde. Şimdi sistemi yeniden topluyorum atıcam birazdan.

Hocam bu zamandan sonra 3GB ı geçtim 4 GB vram e sahip ekran kartları dahi alınmaz böyle bir hataya düşmeyin derim ben günümüz oyunları 5-6 GB vram kullanıyor artık.
Güçlü bir grafik işlemcisine sahip olsa da GTX 1060 3GB ile yeni nesil oyunlarda verim alabilmenize imkan yok. Tamamen çöp bir model.
Tavsiyem Rx 470 veya 480 8GB.

Hocam bu zamandan sonra 3GB ı geçtim 4 GB vram e sahip ekran kartları dahi alınmaz böyle bir hataya düşmeyin derim ben günümüz oyunları 5-6 GB vram kullanıyor artık.
Güçlü bir grafik işlemcisine sahip olsa da GTX 1060 3GB ile yeni nesil oyunlarda verim alabilmenize imkan yok. Tamamen çöp bir model.
Tavsiyem Rx 470 veya 480 8GB.
Doğru söylüyorsun ama işte RX 480 8gb fiyatı çok uçuk bence yani biraz daha ekleyip GTX 1070 bile alınabilir yani ama şimdi sistemi atıyorum siz karar verin sistemin nasıl olduğuna

@Burakkurt RX 480 nin fiyatı uçuk değil tam aksine RX 480 gibi bir rakibi var iken GTX 1060 ın fiyatı gereğinden fazla pahalı hemde geleceğe yönelik bir kart değil GTX 1060.

Sizin aklınız karışmış herhalde. :)

@Burakkurt RX 480 nin fiyatı uçuk değil tam aksine RX 480 gibi bir rakibi var iken GTX 1060 ın fiyatı gereğinden fazla pahalı hemde geleceğe yönelik bir kart değil GTX 1060.
RX 480 kesinleşti :)
Sizin aklınız karışmış herhalde. :)
Bu sistem nasıl olmuş ?
ss.png

GTX 1070-1080 kullanılmadığı sürece işlemciyi o kadar da yükseltmeye gerek yok bence. i5 6500-6600 ile güzel dengeli bir sistem olacaktır.

Ayrıca günümüz oyunları için 8GB bellek yetersiz 16GB yapmakta epey fayda var.

İki kartta pişman etmez dostum. RX 480 sadece 2gb VRAM ve 10 fps fazlalığı var. Eğer NVİDİA DX12 ile arasını düzeltebilirse GTX 1060 daha güçlü olacaktır. Ama ne zaman gelir veya gelirmi hiç bilinmez.

GTX 1070-1080 kullanılmadığı sürece işlemciyi o kadar da yükseltmeye gerek yok bence. i5 6500-6600 ile güzel dengeli bir sistem olacaktır.

Ayrıca günümüz oyunları için 8GB bellek yetersiz 16GB yapmakta epey fayda var.
Kardeşim bu adam ileride yeni çıkan ekran kartlarını takmak istediğinde İ5 ile darboğaz yaşayacak fakat İ7 ile yaşamayacak. Bunu söylemekten sıkıldım biraz geleceğe yönelik düşünün.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı