i5 6500 ve GTX 1070 Ti Uyumu

trevatox

Kilopat
Elimdeki GTX 960 ekran kartını oyunlarda yetmediği gerekçesiyle sattım. Yerine MSI Armor 1070 Ti aldım. (Gelmesine 1 hafta var)
1. Sorum: Bu ekran kartı hakkında fazla bilgi yok. Bu ekran kartı nasıldır ? Sistem eskidikçe yenisini alacağım. 2. Alacağım 2K monitör.
2. Sorum: Acaba şimdilik GTX 1070TI sistemime uygun mu ?
  • MSI B150M Bazooka anakart
  • I5 6500 işlemci
  • 16 GB Kinston Hyper X Fury 2133 MHZ
  • 1080P 60 Hz monitör
  • Corsair VS 650 Güç kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik DSR ile çözmeyi düşünüyorum. Bu DSR 2K monitör gibi olur mu ? Bir sorum daha var bu Corsair VS 650 Güç kaynağını zamanında Technopat'ın 3000 TL'lik oyun bilgisayarı toplama video'sunda gördüm ve aldım. Ama bu güç kaynağı kötü diyen yorumlarda çok fazla. GTX 1070 Ti' ı besler mi ?

Son düzenleme:
Bir sorum daha var bu Corsair VS 650 Güç kaynağını zamanında Technopat'ın 3000 TL'lik oyun bilgisayarı toplama video'sunda gördüm ve aldım. Ama bu güç kaynağı kötü diyen yorumlarda çok fazla. GTX 1070 Ti' ı besler mi ?

Çok net darboğaz yersin. Ekran kartını çok yüksek alıp diğer bileşenlerden oldukça tasarruf etmeye çalışmışsın. Ben i5 6500 ve GTX 1070 kullanıyorum. Oyunların %90 gibi bir oranında darboğaz mevcut.

DSR ile önüne geçiliyor fakat onda da garip hatalar oluşuyor. Fare imleci büyümesi vb.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı