i5 6500 ve GTX 960 sistem performans sorunu

Fatih8080

Kilopat
Daha fazla  
  • MSI GTX 960 2 GB 128 bit
  • HyperX Fury Black 8 GB RAM
  • Intel Core i5 6500 3.2 GHz işlemci
  • MSI Z170A Gaming M5 anakart
  • Thermaltake 600 W güç kaynağı
  • WD 7200 RPM 1 TB harddisk
  • Windows 10 Pro 64 bit
  • Sistem modeli: MS-7977
Virüs yok, güncellemelerin hepsi yapılmış durumda oyunlarda ani FPS düşüşleri oluyor, bazen de 5-10 dk bile devam ediyor.

harddisk.PNG

Çift kanal yerine tek kanal RAM kullanmak bant genişliğinizi yarı yarıya az olmasına neden olmuş ki AA Title oyunlar artık en az 12 GB RAM'e ve çift kanal belleğe ihtiyaç duyuyorlar. Hangi oyunlar olduğunu yazmamışsınız o yüzden bu kadar öngörebiliyorum.

Sorun spesifik oyun ya da oyunların kronik sorunu olabileceği gibi tek yuva RAM'in azizliğine uğramış olabilirsiniz.

Diğer bir ihtimal aşırı yüksek doku paketlerinin ekran kartınızın VRAM'inde yer bulamaması da olabilir. Şimdilik başka ihtimal aklıma gelmiyor.

Çift kanal yerine tek kanal RAM kullanmak bant genişliğinizi yarı yarıya az olmasına neden olmuş ki AA Title oyunlar artık en az 12 GB RAM'e ve çift kanal belleğe ihtiyaç duyuyorlar. Hangi oyunlar olduğunu yazmamışsınız o yüzden bu kadar öngörebiliyorum.

Sorun spesifik oyun ya da oyunların kronik sorunu olabileceği gibi tek yuva RAM'in azizliğine uğramış olabilirsiniz.

Diğer bir ihtimal aşırı yüksek doku paketlerinin ekran kartınızın VRAM'inde yer bulamaması da olabilir. Şimdilik başka ihtimal aklıma gelmiyor.
Çift ram takılı 4+4 ama hala devam ediyor oyunlarda droplar,oyunların ismin de sormuşsunuz Gta5,Csgo,Paladins,The Crew vb oyunlar.

Çift ram takılı 4+4 ama hala devam ediyor oyunlarda droplar,oyunların ismin de sormuşsunuz Gta5,Csgo,Paladins,The Crew vb oyunlar.
Yardım edermisiniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı