i5 6500 ve GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

burak.incee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı şeyler sormak istiyorum kafama takılan:

• Gördüğünüz gibi (kendimce) sistem topladım güzel şeyler yaptığımı düşünüyorum.
  • Yaklaşık 1.5 ay uğraştım güzel bir şeyler yapmak için, sizce nasıl olmuş eksiğim var mı?
  • B150M Gaming Pro koydum Bazooka da var hala aklımda. B150M Gaming Pro tercih sebebim gaming olması ve içinden MSI mouse çıkması. Hangisini almalıyım?
  • Kasa olarak Dark Ninja düşündüm ama yine aklımda Dark N10 kaldı o 500 W ve mavi led benim alacağım anakart, ekran kartı kırmızı, görünüş açısından Dark Ninja güzel olabilir veya sizin önerebileceğiniz yanı camlı falan olan güzel kasalar var mı 300-350 TL arasında?
  • İ5 6500 ile overclock yapabiliyor muyuz acaba?
  • İşlemci için soğutucuya gerek var mı? varsa işe yarayan ve maliyeti çok fazla olmayan bir soğutucu önerir misiniz?
Çok hevesliyim bu PC için. Heyecanlı bir şekilde yazdım üsttekileri umarım yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim yazacaklarınız için.
dasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hoşgeldiniz diyorum.

Topladığınız sistem genel olarak kötü olmamış fakat bütçenizi belirttiğiniz takdirde daha iyi bir sistem toplanabileceği kanaatindeyim. Özellikle AMD ve NVIDIA'nın yeni ekran kartlarını çıkarttığı/çıkartacağı bu dönemde GTX 960 almak yanlış olur. Ayrıca seçtiğiniz işlemci de overclock yapılamıyor. K serisi almanız gerekmekte. Overclock yapacaksanız da ekstradan işlemci soğutucu almalısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı