i5 6500 ve GTX 970 oyunlarda yüksek CPU kullanımı

CuRsewOw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle sistemimi belirteyim.

i5 6500 - GTX 970 - MSI B150m gaming m3 - 8 GB DDR4 2133 MHz - 120 SSD - 1 TB HDD

Bu sistem ile PUBG ve BF1 gibi oyunları aktif oynamaya çalışıyorum fakat bi türlü stabilite sağlayamadım. Sorun şu ki işlemci kullanımım çok yükseklerde geziyor ekran kartına yük bindiremiyorum. Her ne kadar ayarları yükseltsem ise de sağlıklı dropsuz oyun oynuyamıyorum. BF1 oyun içinde CPU kullanımı %100'ün altına düşmüyor aynı şekilde NFS Payback'te de öyle. PUBG'de %80-90'ların altına düşüremiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sorun tamamen işlemcinin yetersiz kalması mı yoksa farklı etkenlerde var mıdır? Not: BIOS ve GPU güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle sistemimi belirteyim.

i5 6500 - GTX 970 - MSI B150m gaming m3 - 8 GB DDR4 2133 MHz - 120 SSD - 1 TB HDD

Bu sistem ile PUBG ve BF1 gibi oyunları aktif oynamaya çalışıyorum fakat bi türlü stabilite sağlayamadım. Sorun şu ki işlemci kullanımım çok yükseklerde geziyor ekran kartına yük bindiremiyorum. Her ne kadar ayarları yükseltsem ise de sağlıklı dropsuz oyun oynuyamıyorum. BF1 oyun içinde CPU kullanımı %100'ün altına düşmüyor aynı şekilde NFS Payback'te de öyle. PUBG'de %80-90'ların altına düşüremiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sorun tamamen işlemcinin yetersiz kalması mı yoksa farklı etkenlerde var mıdır? Not: BIOS ve GPU güncel.

Mining virüsleri çok güncel CPU 'yu yüzde 50 -60 oranında yoruyor . Öncelikle virüs ve malware kontrolu yapın pc boştayken ne kadar CPU harcıyor onu kontrol edin değerler 1-10 arası ise CPU yetersizdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı