i5 6500 ve GTX 970 sistem toplama

Hocam, kastettiğiniz şeyi yanlış anlamış olabilirim ama forumda bir arkadaş sanırsam RX 470'i OC ederek referans RX 480 performansı yakalamıştı.
İmkansız değil olabilir. Fakat OC fabrikadan değilde, kullanıcının kendi OC yapmasıdır sanırım. Ayrıca RX 470' in kalite sürümü RX 480'in referans tasarımıyla aynı ücret'e satılıyor zaten :D
Tamam yapmış yakalamıştır onu ama çelişkileri görüyorsunuz :D Ayrıca yaptığı OC ile kartın vaat ettiği ömürü kısaltacak. Her şekilde benim dediğim doğru birşey, yalan mı?

Tamam, şimdi ne demek istediğinizi anladım. :) Ama ben OC konusunda herhangi aykırı bir değişiklik yapmamak suretiyle kartın ömründe olumsuz bir değişme olacağını sanmıyorum. :)
Fabrikadan OC olan sürümler mevcut. Onlar kartın ömrünü kısaltmaz. Fakat kullanıcılar çeşitli abartılar vs. yapıyor kartlarda. Aksi taktir de zaten sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı